SEX ISLAND

'DOČEKAJTE NOVU KAO CAR!' Kontroverzna tvrtka koja je prije tri mjeseca zgrozila svijet i dalje zove goste u svoj raj: 'U ponudi će biti 60 djevojaka'

 Print Screen / Youtube
 

Luksuzna tvrtka Good Girls koja stoji iza organizacije odmora s prostitutkama, cugom i drogom, organizira i četverodevni novogodišnji tulum sa 60 djevojaka kojima 'droge nisu strane'. Svakom klijentu obećaju društvo dviju djevojaka dnevno na tajnoj lokaciji na Karibima između 31. prosinca i 3. siječnja. Organizatori kažu da će se 30 muških gostiju osjećati 'poput careva' za all inclusive cijenu od 5.000 dolara. Jedino što se dodatno plaća je cijena avionske karte.

Nešto ranije ove godine, tvrtka je zbog velikog interesa, bila prisiljena jedan sličan aranžman produljiti na čitav tjedan za cijenu od 10.000 dolara po gostu. Tada je predstavnik tvrtke novinarima rekao da je putovanje 'premašilo sva očekivanja'.

Novogodišnje orgije koje počinju u nedjelju, kažu organizatori, bit će jednako uzbudljive te dodaju kako je ostalo još samo devet karata.

'U ponudi će biti 60 djevojaka, a u svakom se trenutku možete mijenjati s djevojkama drugih gostiju', navedeno je na stranici tvrtke.

'Ako imate posebnih želja ili fantazija, obavijestite osoblje i oni će se potruditi da vam ispune svaku želju. Sve naše djevojke su testirane na spolne bolesti, a imamo i strogu politiku glede upotrebe kondoma te, naravno, neograničenu zalihu istih.'

Organizatori su za svoj raskalašeni tulum u početku odabrali lokaciju u Kolumbiji, no kad su tamošnje vlasti zaprijetile da će uhititi svakoga tko dođe s namjerom sudjelovanja na takvoj zabavi, cijela je priča prebačena na tajnu lokaciju na Karibima.

Osim svega navedenoga, u cijenu je uključena i hrana koju će pripremati profesionalni chefovi, te neograničena količina pića poput hladnog piva, vodka i whiskeya.

'Svaki dan organiziramo i nevjerojatne seks evente iznenađenja, uključujući partijanje na našoj luksuznoj jahti, seks showove uživo i slično. Na našim zabavama dozvoljena je konzumacija droge, a ni djevojkama droge nisu strane', također je objavljeno na web stranici organizatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:05