UKLONJENO

DRUŠTVENIM MREŽAMA PROŠIRILA SE SNIMKA DIVLJIH ORGIJA Aviokompanija oštro demantira: 'To nisu stjuardese i piloti, netko želi naštetiti našem ugledu!'

 Screenshot
 

Osoblje China Eastern Airlinesa navodno je snimljeno kako uživa u divljim orgijama u Španjolskoj, međutim, iz te kineske aviokompanije oštro su odbacili glasine koje posljednjih dana kruže internetom.

Vruća seks snimka pojavila se na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a prikazuje najmanje šest golih članova posade kako se seksaju i plešu dok su bili u Madridu.

Nakon što su se snimke pojavile na internetu počele su kružiti glasine kako se radi o četiri žene i dva muškarca koji rade za China Eastern Airlines.

Iz aviokompanije su demantirali da se radi o njihovim zaposlenicima i kako onaj tko je snimio i objavio video ima za cilj naštetiti ugledu kompanije.

Snimka je ubrzo cenzurirana u Kini i uklonjena s Weiboa, no unatoč tome video je ubrzo osvanuo na Twitteru, a potom i YouTubeu.

U tweetovima se uz video snimku jasno spominju imena zaposlenih, a na društvenim mrežama proširili su se komentari kako se vjerojatno radi o nekim od luksuznih odmarališta na Tajlandu, ili pak o Africi, a ne o Madridu, kao i da su to možda prostitutke, a ne stjuardese.

Tko stoji iza video snimke, vjerojatno se nikada neće saznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:56