UKLONJENO

DRUŠTVENIM MREŽAMA PROŠIRILA SE SNIMKA DIVLJIH ORGIJA Aviokompanija oštro demantira: 'To nisu stjuardese i piloti, netko želi naštetiti našem ugledu!'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 19.03.2018. u 14:23

 • Screenshot

   

  Osoblje China Eastern Airlinesa navodno je snimljeno kako uživa u divljim orgijama u Španjolskoj, međutim, iz te kineske aviokompanije oštro su odbacili glasine koje posljednjih dana kruže internetom.

  Vruća seks snimka pojavila se na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a prikazuje najmanje šest golih članova posade kako se seksaju i plešu dok su bili u Madridu.

  Nakon što su se snimke pojavile na internetu počele su kružiti glasine kako se radi o četiri žene i dva muškarca koji rade za China Eastern Airlines.

  Iz aviokompanije su demantirali da se radi o njihovim zaposlenicima i kako onaj tko je snimio i objavio video ima za cilj naštetiti ugledu kompanije.

  Snimka je ubrzo cenzurirana u Kini i uklonjena s Weiboa, no unatoč tome video je ubrzo osvanuo na Twitteru, a potom i YouTubeu.

  U tweetovima se uz video snimku jasno spominju imena zaposlenih, a na društvenim mrežama proširili su se komentari kako se vjerojatno radi o nekim od luksuznih odmarališta na Tajlandu, ili pak o Africi, a ne o Madridu, kao i da su to možda prostitutke, a ne stjuardese.

  Tko stoji iza video snimke, vjerojatno se nikada neće saznati.

  Izdvajamo