ROMANTIKA NA PAGU

FOTO: LUDILO NA AFTER PARTYJU NA ZRĆU U trenutku kad je svirao njen najdraži DJ, Belgijanka doživjela šok: 'Previše je volim, morao sam to napraviti'

 

U najvećem ludilu after partyja na Hard Island festivalu koji je sinoć završio na Zrću, 30-godišnja Belgijanka Stephanie De Ronne, koja je u Hrvatsku stigla s dugogodišnjim dečkom Xavierom Gilotom, doživjela je popriličan šok.

Taman kada je svirao njihov najdraži izvođač, nizozemski DJ Dr. Peacock, MC koji je vodio after party u klubu Aquarius prekinuo je glazbu i na stage pozvao zbunjenu Belgijanku.

U tom trenutku njihovih četvero prijatelja izašlo je na stage u posebno dizajniranim majicama, a na svakoj je pisala jedna od riječi “Will you marry me?”, u prijevodu “Hoćeš li se udati za mene?”.

Pridružio im se i njezin dugogodišnji dečko Xavier Gilot (28), koji je potom kleknuo i stavio joj prsten. Na to se Stephanie rasplakala od sreće, a kako nam je kasnije ispričao njezin dečko, od iznenađenja se nije mogla dugo smiriti.

Rulja na after partyju je nakon romantičnog prekida partyja potom počela klicati i pljeskati, a Stephanie i Xavier nastavili su s tulumom do jutra.

- Jednom prilikom sam joj rekao da brak nije za mene i da ću je voljeti do kraja života, ali da se neću ženiti. Međutim, previše je volim i čim smo rezervirali hotel na Pagu prije nekoliko mjeseci počeo sam planirati svoju prošnju. Bio sam siguran tisuću posto da će pristati. Drago mi je da smo se zaručili u Hrvatskoj jer je prekrasna zemlja, a vratit ćemo se dogodine - otkriva Xavier, koji je po struci mesar, a njegova odabranica je, kako nam je otkrio, spremačica.

Vjenčanje će prirediti u Belgiji, a na medeni mjesec će, kažu, u Kolumbiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:41