CHEMISTRY

ISPOVIJESTI SUDIONIKA TAJNIH ORGIJA Gledao sam u oči svoju curu dok se preda mnom seksala s drugim i osjećaj je nevjerojatan, kao skakanje padobranom!

Krstarenje oko zaljeva Sheepshead kod njujorškog kvarta Brooklyn bližilo se kraju. Dok su putnici ispijali posljednje gutljaje šampanjca, kapetan broda je izašao na palubu i obratio se putnicima.

- Plima je preniska da bismo se vezali. Ostat ćemo na moru još barem sat vremena. Kada bude došlo vrijeme za pristajanje, javit ću vam, rekao je okupljenima na palubi.

- Do tada, nastavite se voljeti i nastavite se je**ti!, dodao je.

Putnici su tu izjavu dočekali s oduševljenjem. Naime, upravo su se zbog toga i nalazili na brodu. Taj je brod te večeri poslužio kao okupljalište članova Chemistryja - njujorškog privatnog kluba koji dvaput mjesečno organizira seks tulume, piše The Independent.

Kada je kapetan rekao što je imao za reći, nekoliko se putnika zaputilo prema svojim kabinama kako bi nastavili ono što su započeli, drugi su ostali kod šanka popiti još koje piće. Kapetanu su se na krmi vrlo brzo pridružile dvije oskudno odjevene brinete.

Suosnivači Chemistryja "KennyBlunt" i "SheilaMonster" seks tulume su počeli organizirati 2006. godine kako bi unijeli svježinu u noćni život Velike jabuke. Na njihovim se tulumima većinom okupljaju parovi u svojim 20-ima, a kako bi se distancirali od uobičajenih swingerskih orgija, Chemistry se reklamira kao "senzualna gala koja potiče prirodan razvoj i spajanje duša". Prema pisanju Emily Shugerman, novinarke The Independenta koja je tulumu i prisustvovala, atmosfera na brodu to je i potvrdila.

Svjetlo u kabini bilo je prigušeno, a prostorijom su dominirale lučice i prozirna bijela tkanina. Okupljeni na brodu su na sebi imali sjajne i pripijene haljine te luksuzna odijela. Te su večeri neki čak bili obučeni poput mornara. Premda su Chemistryjevi tulumi uglavnom namijenjeni žiteljima Brooklyna, na brodu su te večeri bili i parovi iz Meksika i Danske. Jedna od žena bila je u kolicima.

Parovi koji dođu na Chemistryjeve tulume uvijek se prethodno upoznaju na događaju koji se zove "Predigra", a kada dođu na brod ili neku drugu lokaciju uvijek prvo neko vrijeme provedu u razgovoru. KennyBlunt kaže da je to namjerno tako jer žele da se privlačnost i povezanost stvore postupno.

- Morali smo tulum napraviti po uzoru na one na koje bismo i sami došli. Mora biti seksi i mora imati dobru romantičnu atmosferu, pojasnio je.

- Nismo htjeli da se ljudi osjećaju neugodno. Htjeli smo da se večer razvija prirodno, dodao je.

Muškarac i žena s kojima je Shugerman razgovarala rekli su da je ovo najbolji seks tulum na kojem su ikada bili. Istina, nisu bili na puno njih, ali su rekli da je ovo svakako bilo bolje od drugih orgija. Drugi par koji je upoznala na "Predigri" na brod su došli zakopčani do grla, a kada ih je srela na brodu bili su samo u donjem rublju.

Fotografkinja Donna Ferrato, koja inače dokumentira noćni život New Yorka i koja je te večeri fotografirala Chemistryjev tulum, rekla je da nikada nije bila na seks tulumu gdje su žene imale više kontrole. Chemistry upravo na to stavlja naglasak te od okupljenih kažu da jasno kažu "da" ako u nečemu žele sudjelovati te da jasno kažu "ne" ako ne žele. Također, okupljenima savjetuju da "možda" pretvore u "ne" te da artikuliraju svoje granice.

Mjesta za "igranje", kako ih zovu, zapravo su samo sobe s madracima i svjetlima. Oni koji nisu htjeli da ih se gleda mogli su otići u prostorije koje nisu imale prozore.

Prije dolaska na Chemistry, organizatori sugeriraju svim sudionicima da popričaju sa svojim partnerima jer seks s drugim ljudima nije jednostavan, barem kada je riječ o emotivnoj dimenziji. Kada se te granice jasno postave, kada parovi rasprave što bi htjeli, a što ne bi htjeli te čemu se nadaju, Chemistryjev tulum može biti lijepo iskustvo.

Ranije spomenuti par koji je već sudjelovao u nekim orgijama drugih organizatora cijelu je večer proveo uživajući, ni muškarac ni žena nisu skidali osmijeh s lica. Njihovi bivši partneri na ovo nikada ne bi pristali, rekli su. Treći par s kojima je pričala Shugerman rekao je da su im Chemistryjevi tulumi otvorili vezu. Tri su godine bili zajedno prije nego što su došli na svoj prvi tulum. Prije toga nikada nisu pričali o zajedničkom životu, braku i djeci. Nakon što su popričali o svojem seksualnom životu, počeli su razgovarati o drugim stvarima. Sada traže zajednički stan.

Četvrti par koji je pričao s novinarkom je rekao da su tek na početku veze, ali da su došli do jedne važne spoznaje.

- Kada sam u oči pogledao partnericu dok se seksala s nekim drugim i osjetio tu povezanost, znao sam da imamo nešto posebno. Da je naša veza jaka, rekao je.

Uz to, cijelo ih je iskustvo oduševilo.

- Bilo je poput skakanja s padobranom, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:23