DVOSTRUKI ŽIVOT

KAD JE OTKRILA DA NJEZIN MUŽ IMA JOŠ JEDNU OBITELJ, SRUŠIO JOJ SE SVIJET No prava istina bila je još mnogo gora...

 Profimedia, Wavebreak
 

Majka dvoje djece, blizanki, otkrila je da njezin suprug vodi dvostruki život nakon što je pronašla čestitku za Dan očeva koju mu je napisao njegov sin za kojeg nije znala.

Australka Belinda, piše Daily Mail, nemalo se iznenadila kad je u knjizi na noćnom ormariću svojeg supruga Eddieja pronašla čestitku.

Nakon što je muža suočila sa svojim otkrićem, doznala je da je Nate plod ljubavi između Eddieja i žene s kojom je u vezi već deset godine te da je zapravo ona, Belinda, druga žena.

Prisjećajući se šokantnog trenutka koji je na koncu i presudio njezinom braku, Belinda kaže da možda nikad ne bi doznala istinu da slučajno nije pogledala u knjigu.

'Među stranicama knjige bila je čestitka očito pisana dječjom rukom 'Za tatu, sretan Dan očeva tvoj Nate.''

Rekla je i kako je Eddieja upoznala preko aplikacije za upoznavanje te da su brzo 'kliknuli' i započeli vezu. Vjenčali su se godinu dana kasnije.

Eddie je imao vrlo stresan posao u naftnoj industriji i često radi njega izbivao iz kuće i po nekoliko dana. No Belinda je bila puna razumijevanja i to joj nije smetalo.

Svoju je vezu uspoređivala s romansom s praznika jer se njih dvoje nikad nisu zasitili jedno drugoga i rijetko su se svađali.

Nakon rođenja blizanki, Belindi je postalo teško bez Eddijeve pomoći brinuti za dvije bebe pa je on čak predložio da napusti trenutni posao i pronađe neki radi kojega neće morati toliko izbivati.

No Belinda mu je rekla da to ipak nije potrebno i nastavili su tako živjeti još dvije godine - sve dok nije otkrila Nateovu čestitku.

Kad ga je pitala tko je Nate, njegova je reakcija bila prilično brza. Odmah je priznao da ima još jednu obitelj u drugom gradu koju posjećuje onda kad bi trebao biti na poslu.

'Pomisao da ima ljubavnicu i s njome dijete bila mi je užasna. No prava istina bila je još gora. Ispalo je da sam ja ta ljubavnica', rekla je Belinda.

Eddie joj je rekao da je s Natashom više od deset godine te da je čitavo vrijeme nekako uspijevao žonglirati s dvjema obiteljima koristeći posao kao ispriku.

Ipak, Belinda je Eddieja molila da ostane s njom i djevojčicama, međutim on se odlučio vratiti Natashi.

Iako je imala namjeru nastaviti sa svojim životom, Belinda je ipak obavijestila Natashu o Eddievoj nevjeri koja ga je nakon tog saznanja odlučila ostaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:59