TRETMAN BEZ KIRURGIJE

MAJKA DVOJE DJECE ODUŠEVLJENA 'Bila sam na vaginalnom liftingu laserom! Manje od tjedan dana nakon tretmana orgazmi su mi postali znatno intenzivniji'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.09.2016. u 00:00

Facebook

Majka koja je prošla lasersku terapiju 'vaginalnog liftinga' rekla je kako su joj vrhunci prilikom spolnog čina postali znatno intenzivniji, i to samo tjedan dana nakon tretmana, piše britanski tabloid The Sun.

Nakon što je rodila dvije natprosječno velike bebe, 34-godišnja Angela Timson odlučila se za pomlađivanje spolnog organa jer se, kaže, 'osjećala labavo i suho tamo dolje'.

Za Nu-V tretman bez kirurgije koji košta oko 5.000 kuna kaže kako je ugodniji od papa-testa, te kako joj je pomogao oko zatezanja rodnice, smanjio preosjetljivost, i uklonio problem suhoće.

Proceduru su razvile liječnica dr. Natasha Ranga i medicinska sestra Emma Soos, koje su i same imale slične probleme nakon porođaja. Tretman se sastoji od umetanja cilindra nalik kavezu u rodnicu, uz pomoć kojeg se potom laserima tretiraju rodnica, stidnica, te vanjske i unutarnje usne, zajedno s dražicom.

- Ugodnije je od papa-testa, ponovila je Angela.

- Kavez su samo umetnuli, i Natasha ga je ugurala. Nisam ga mogla ni osjetiti, jedinu sam neugodu osjetila kada su ga izvukli van, jer su se mišići već počeli zatezati, kazala je.

- Bila je i druga naprava na vanjskim usnama koja je bila neugodna, osjet je bio poput tople žlice na mojoj koži. Potom sam se mogla vratiti na posao i odraditi dan do kraja.

Angela kaže kako je nakon procedure čekala četiri dana, te da je njezin partner bio iznimno zadovoljan.

- Obavili smo to sedam dana kasnije, i osjećala sam se znatno zategnutija. Osjećala sam se bolje. Seksualni doživljaj je bio stvarno dobar. Nikad nisam imala problema u postizanju vrhunaca s mojim sadašnjim partnerom, no ta dva puta koliko smo to učinili, orgazam je bio intenzivniji, kazala je.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo