STVAR VJEŽBE

MLADI PAR TVRDI DA POSTIŽE SVEMIRSKE ORGAZME KOJI TRAJU PO 18 SATI! 'Iskreno, mislili smo da smo mutanti kad smo ih počeli doživljavati'

Melanie i Scott Mcclure
 Facebook

Nedavno je istraživanje otkrilo da svaka treća žena ima problema s postizanjem orgazma tijekom seksa. Tu sigurno ne spada Amerikanka koja tvrdi da može postići orgazam, i to izrazito intenzivan, samo grljenjem.

Bračni par Melanie i Scott Mcclure ispričali su da oboje mogu postići orgazme na razne načine, od vođenja ljubavi do plesanja. Navodno, tvrde, mogu iskusiti i orgazam koji može potrajati čak 18 sati, piše Daily Mail.

Neobičan par tvrdi da su toliko povezani da ako jedan partner u prostoriji doživljava orgazam, to će se dogoditi i drugom da se ni ne dotakne. U braku su osam godina i vjeruju da svaki par može iskusiti ono što doživljavaju oni.

Mcclureovi su pokrenuli niz predavanja i online radionica Ecstatic hearts gdje ljude uče tantričkoj filozofiji koja između ostalog koristi seksualnu energiju da bi se postigle više razine svijesti. Kažu da se tim vježbama osnažuje intimnost, podiže energija i postižu se zapanjujući orgazmi. Povezivanjem tijela, uma i duše, tvrde, svatko može postići orgazam, a oni to prvenstveno rade dubokim disanjem, zagrljajima i nježnim dodirima.

Scott (47) kaže da ih čak i samo zvukovi ili okusi mogu baciti u ekstazu, a Melanie (33) dodaje: ‘Otkako smo se Scott i ja otvorili, ja redovno svaki mjesec imam orgazam koji traje osam do devet sati. Mogu se naći u stanju intenzivne ekstaze gotovo cijeli dan osjećajući energiju Zemlje, biljaka i vode, puno prije nego što se Scott i ja uopće dotaknemo. Vjerujemo da se najviše možemo približiti božanskom biću kroz orgazme jer smo samo tada posve otvoreni, sretni i slobodni. Iskreno, mislili smo da smo mutanti kad smo počeli doživljavati te lude orgazme, ali smo onda shvatili da istu stvar možemo naučiti i druge. Prošli je tjedan 12 učenika istovremeno u istoj prostoriji imalo orgazam, samo od prepuštanja zvukovima.’

Scott nije uvijek bio ovako otvoren. Prije 20 godina patio je od prerane ejakulacije pa se okrenuo tantri kako bi naučio biti bolji ljubavnik. Tada je puno radio za jednu korporaciju i bio je skeptičan prema novim idejama, no nešto ga je stalno vuklo natrag. ‘Počeo sam shvaćati razliku između ejakulacije i orgazma, koji je puno intenzivniji’, kaže Scott čiji se život promijenio nakon što je prije devet godina upoznao Melanie.

Oboje su se posvetili daljnjem proučavanju tantričkog seksa i razvili takav odnos da doživljavaju neviđene orgazme još i danas. Ipak, čak i višesatni orgazmi ih ne sprečavaju da odrađuju obaveze jer, kaže Melanie, svjesno mogu prilagoditi intenzitet.

S čitateljima su podijelili i tri općenita savjeta za što intenzivniji orgazam:

  1. Proizvodite zvukove: 'Tako se posve opuštate i dozvoljavate si otvorenost. Dokazano je da ispuštanje zvukova pojačava intenzitet orgazma.'
  2. Duboko dišite: 'Upravo duboko disanje omogućuje produljene orgazme.'
  3. Vizualizirajte svoju energiju: 'Dok vodite ljubav, vizualizirajte seksualnu energiju koja vam prolazi kroz tijelo.'
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:43