EKSPERIMENT

MLADIĆ SE ODREKAO MASTURBACIJE NA 700 DANA 'Ono što se dogodilo je nevjerojatno, kao da sam dobio supermoći!'

 Shutterstock

Čovjek po imenu Brohit koji se odrekao masturbacije na više od dvije godine kaže kako je zbog apstinencije dobio supermoći, piše unilad.co.uk te navodi i kako je njegov um postao 'čistiji i jasniji', prenosi Slobodna Dalmacija.

On je, inače, jedan od 200 tisuća članova on-line zajednice pod imenom 'NoFap' koji se suzdržavaju od samozadovoljavanja. Ispovijest mladića u kojoj navodi kroz kakve je sve promjene njegovo tijelo prolazilo u više od 700 dana otkad se odrekao masturbacije u samo nekoliko sati postala je veliki hit na Redditu i društvenim mrežama.

Brohit tako kaže da je već u prvim tjednima osjetio značajan 'priliv' energije, povećano samopouzdanje, drugačiji odnos prema ženama, a nove osjete koje je dobio uspoređuje sa supermoćima... Osim toga tvrdi i kako želja za seksom zapravo 'zamagljuje čovjekove moći'.

- Muškarci uglavnom razmišljaju o seksu za ženom koja ima savršeno tijelo - pojasnio je te napomenuo kako postoje brojne druge ovisnosti koje štete čovjeku. I poslije 700 dana Brohit se na dane bori sa nagonom, no smatra da je sada puno, puno jači.

- Vjerujte momci u sebe i ostanite jaki, rezultati su nevjerojatni - poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:22