TANKI ZIDOVI

'MOJA JE DJEVOJKA JAKO BUČNA TIJEKOM SEKSA I TO JE POSTAO PROBLEM' Muškarac se požalio da ne uživa u seksu s curom jer bi ih novi sustanari mogli čuti

 Dorling Kindersley ltd / Alamy / Profimedia

"Moja je djevojka jako bučna tijekom seksa. Glasno stenje, govori razne zanimljive stvari i naređuje mi da joj radim ovo ili ono. Nikad nisam bio s takvom demonstrativnom te seksualno agresivnom ženom i to me baš napaljuje. To je, međutim, odnedavno postao problem", požalio se jedan nepoznati muškarac američkoj psihijatrici Pameli Stephenson Connolly, liječnici koja u kolumni u The Guardianu odgovara na pitanja o seksu.

Muškarac, naime, dalje kaže da su njegova partnerica i on uselili u kuću s još tri druga para te da je jedan od njegovih prijatelja njegovu grlatu djevojku nazvao "vrištačicom". "Osim što me to zasmetalo, to mi je i reklo da su zidovi naše kući tanji nego što sam mislio", pojasnio je.

"Spomenuo sam to svojoj djevojci, ali ona se na to samo nasmijala i nastavila biti bučna, obilato bučna. Od tada više ne uživam u seksu jer se brinem da će nas netko čuti. Zamišljam kako nas prijatelji slušaju i smiju nam se, što mi otežava postizanje klimaksa", dodao je muškarac i pitao Stephenson Connolly misli li ona da njegova djevojka u seksu može uživati smo ako se tako izražava i što mu je za činiti.

"Vaša je djevojka vjerojatno navikla biti glasna tijekom seksa pa će joj možda trebati malo vježbe da se stiša. Shvaćam da se bojite naljutiti je, ali ako živite u prostoru koji do određene mjere dijelite s drugima jako je važno poštivati potrebe i granice drugih", stoji na početku odgovora psihijatrice.

"Razgovarajte s njom otvoreno i pozitivno. Na primjer, možete joj reći da volite to što se tako jasno izražava tijekom seksa, ali da se brinite da ćete uznemiriti druge stanare te da se pitate postoji li mogućnost da bude tiša. Možete sugerirati i da vodite ljubav kada ostali odu."

Stephenson Connolly muškarcu je potom rekla da je ovo važan ispit kompatibilnosti za njega i njegovu djevojku. "Naučit ćete probleme rješavati kao tim, što je ključan dugoročan cilj za svaki par. Uz to, važno je suosjećati s drugom osobom i poštivati želje druge osobe, ali i vaših susjeda", pojasnila je.

"Uzimajući to sve u obzir, mnogi se ljudi ne mogu uživjeti u erotsko iskustvo poput vaše partnerice. Budite oprezni da je pohvalite, a ne pokudite zbog njezinog specijalnog dara."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 15:13