RUŠENJE REKORDA

ONI SU NEUMORNI, A PSIHIJATRI ZBUNJENI 'S dečkom sam se poseksala 10 puta u 24 sata, krenuli smo i s 11. pokušajem, ali onda su krenuli problemi...'

 Andriy Bezuglov / Alamy / Alamy / Profimedia
 

"Moj dečko i ja imamo ekstremno jak spolni nagon - ovo je jedina veza u kojoj smo i on i ja pronašli partnera s kojim se u tom smislu poklapamo. Nedavno smo se u 24 sata poseksali 10 puta, što je dva puta više od našeg dosadašnjeg rekorda. Kada samo krenuli s 11. pokušajem, bilo je previše bolno pa smo odustali", požalila se jedna nepoznata žena američkoj psihijatrici Pameli Stephenson Connolly, liječnici koja u kolumni u The Guardianu odgovara na pitanja o seksu.

Žena je nadalje rekla da je pokušala otkriti kako smanjiti bolove za sebe i partnera te koliko bi trebali odmarati između odnosa, u slučaju da se ispostavi da je broj snošaja razlog za bolove.

"Je li moguće da moje tijelo tu količinu seksa jednostavno ne može pitati?", stoji na kraju ženinog upita.

Stephenson Connolly ženi je odgovorila da seks treba biti ugodna aktivnost. "Ako vas zaboli, prestanite. Osim, naravno, ako takvo što volite. Dalje ću vas savjetovati kao osobu kojoj bol ne predstavlja erotični užitak", započela je psihijatrica. "Seks nije natjecanje ili test umijeća. Brinite se za svoja tijela i razmotrite to da vam kvaliteta seksa bude cilj, a ne kvantiteta. U seksu ćete više uživati ako se usredotočite na davanje i primanje užitka."

Stephenson Connolly kaže da orijentacija na cilj uvijek smanjuje užitak.

"Pokušajte se zajedno opustiti i disati. Gdje je smisao u tome da se može hvaliti, a da su vam genitalije pritom crvene od trenja? No, ako ste baš ustrajni u tome da ostvarite nešto mjerljivo, neka vam cilj bude povećanje užitka, što će značiti značajnije odgađanje orgazma", dodaje psihijatrica.

"Poduzmite jednu čudesnu seansu koja će trajati cijeli dan, ali uvijek stanite kada jedno od vas osjeti bol. Uvidjet ćete da je instant zadovoljstvo precijenjeno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:47