OZBILJAN PROBLEM

Ovisnica o seksu izgubila posao i prijatelje, a s partnerom se seksa i deset puta dnevno

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2016. u 14:33

CC Pixabay / CC Pixabay

Obično se na prijatelje i obitelj možemo osloniti kad je bolest u pitanju, no ova žena je upravo zbog toga izgubila većinu podrške koju je imala u životu.

Britanka Sami Walton je rob vlastite požude i pati od ovisnosti o seksu zbog čega ne može skinuti ruke sa svog partnera s kojim je četiri godine, Jamesa Keatesa. 29-godišnjakinja i 38-godišnjak ponekad se seksaju i više od deset puta dnevno.

Međutim, Sami je njezin problem uništio život, a unatoč tome želi pričati o tome, podijeliti svoja iskustva i upozoriti ljude da se radi o ozbiljnom i stvarnom problemu, a ne nekakvoj šali.

Walton, iz Ascota, rekla je za Sunday People: ‘Većina muškaraca misli kako bi bili sretni da imaju partnericu koja želi toliko seksa, ali nijedan moj bivši dečko nije se znao nositi s tim. Sretna sam što imam Jamesa. Ne samo da je fizički dovoljno izdržljiv, nego mi je i velika podrška i ne osuđuje me ako imam loš dan.’

Ako slučajno James nije u formi da zadovolji njezine potrebe, Sami ima kolekciju seksualnih igračaka u vrijednosti 1.500 funti (oko 14.000 kuna).

Walton kaže da je medicinske tretmane uglavnom izbjegavala jer nije imala osjećaj da je doktori razumiju.

Problem je razvila kad je bila u ranim dvadesetim godinama nakon prekida s dugogodišnjim partnerom, da bi se našla na proputovanju Britanijom pri čemu se upuštala u jednokratne odnose i s muškarcima i sa ženama.

Život joj je izmaknuo kontroli, izgubila je posao, a spavala je i s prijateljima i s nepoznatim ljudima. Kaže kako se znala naći u zbilja opasnim situacijama jer je odlazila kući s ljudima o kojima nije znala baš ništa.

Odlučila je promijeniti život 2010. godine kad se probudila nekoliko stotina kilometara od kuće i shvatila da ima ozbiljan problem. Obratila se obiteljskom liječniku, no on joj je samo napisao recept za tablete protiv tjeskobe.

Šest mjeseci kasnije upoznala je Keatesa preko zajedničkog prijatelja. On je medijima ispričao da je odmah bilo jasno da je Sami ovisna o seksu, ali joj je rekao da je spreman razgovarati o tome i pronaći rješenje. Dodao je i da je sam priličan avanturist pa su se jednom tijekom odmora na vikendu poseksali više od 40 puta.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo