LJEKOVITI ORGAZAM

OVO JE PET RAZLOGA ZBOG KOJIH JE DOBRO DA MASTURBIRATE, A NEMAJU VEZE SA SEKSOM Evo i koje doba dana je najbolje za samozadovoljavanje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.08.2017. u 13:01

Woman in lingerie laying on sofa, Image: 295430495, License: Royalty-free, Restrictions: Specifically, you may not use the Images in ways or contexts that might reasonably be construed as pornographic, defamatory, libellous or otherwise unlawful;
Specifically, you may not use images depicting any model in any unduly controversial or unflattering context, unless accompanied with a statement indicating that the person is a model and the images are being used for illustrative purposes only., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Cultura RF
Profimedia, Cultura RF

Masturbacija donosi mnoge zdravstvene blagodati: prilikom orgazma luči se endorfin, povećava se protok krvi, eliminira se stres, podiže se vaše samopouzdanje i pomaže u održavanju veze s vašim tijelom i seksualnošću.

Ukratko, vrijeme popravlja vaše raspoloženje i stoga je bilo koje doba dana dobro za masturbaciju, no neki periodi bolji su od ostalih.

 

Prije nego li idete na posao

Svatko ujutro ima popis stvari koji mora obaviti. Uglavnom ide ovako: tuširanje, doručak, kava, pranje zubi i trčanje iz kuće kako bi stigli na autobus. No, ako si ostavite malo više vremena ujutro, mogli bi na svoju listu dodati još jednu stvar: samozadovoljavanje.

Jutarnja masturbacija može se dobro odraziti na vaše poslovne rezultate. Bit ćete manje pod stresom i imat ćete više energije za nošenje sa zadacima.

 

Ako se ne možete koncentrirati

Ovo je pravo vrijeme za masturbaciju pošto ju neki uspoređuju s meditacijom. Mozak se odmori od stresnih misli, te ćete nakon orgazma biti više fokusirani i efektivniji.

 

Kada se osjećate loše

Kada vam manjka energije i raspoloženje vam je loše, kada ste mamurni ili kada ste preskočili popodnevno drijemanje... Svaki put kada osjetite da postajete neraspoloženi, vrijeme je za masturbiranje. Naime, prilikom orgazma mozak otpušta dopamin zbog kojeg osjećate ugodu, zadovoljstvo i sreću - sve ono što vam podiže raspoloženje. 

 

Kada imate mjesečnicu

Iako ne postoje znanstveni dokazi, masturbacija je fantastičan način za ublažavanje menstrualnih grčeva. Naime, prilikom orgazma mišići maternice se stežu i otpuštaju kemikalije koji djeluju analgetski.

 

Prije spavanja

Orgazam je savršen način opuštanja, i iako ne postoji studija o eksplicitnoj vezi između orgazma i pospanosti, noćna masturbacija će vam pomoći da brže i čvršće zaspete, s osmijehom na licu.

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo