USKORO JE NA EUROPSKOJ TURNEJI

'RAZOČARALA SAM SE U STRIPTIZ, SADA SAM SEKS-VJEŠTICA' Ispovijest bivše plesačice: 'Bacam čini i poboljšavam ljudima seks, uzbuđuje me čak i vjetar'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 05.09.2017. u 00:00

 • Profimedia, Caters News

   

  Novozelanđanka Shaney Marie (31) godinama se bavila egzotičnim plesom, a upravo je na tom poslu shvatila da muškarcima, kako sama kaže, kronično nedostaje "seksualne povezanosti na višoj razini". Zato je odlučila pokrenuti vlastiti biznis - samoprozvala se seks-vješticom te danas samcima i parovima diljem Australije savjetuje kako poboljšati seksualni život, i to uz pomoć magije.

  - Sebe smatram panseksualkom, što znači da su mi privlačni ljudi svih rodnih identiteta i spolova, a uzbuditi me može i sama priroda, primjerice dašak vjetra na goloj koži. Prakticiram pogansku erotiku i vjerujem da si bacanjem čari možete pojačati orgazme - kaže Shaney, a prenosi The Mirror. Objasnila je i zašto ju je razočarao svijet striptiza.

  - U modernom društvu muškarci gledaju žene isključivo kao seksualne objekte, a ženama je, nažalost, stalo samo do novca. U striptiz klubovima nekada se zbilja mogla pronaći istinska ljubav, a danas je to nemoguće, na takvim mjestima više nema ni trunke poštovanja - požalila se novozelandska seks-vještica. Dodala je kako na njezine seanse uglavnom dolaze muškarci stari od 20 do 70 godina.

  Shaney uskoro kreće na europsku turneju u sklopu koje će, za početak, održati predavanja u Amsterdamu, Londonu i Berlinu.

   

   

   

  Izdvajamo