SRBIJA U ŠOKU

RODITELJI U PANICI Nova perverzna seksualna igra 'šarene narukvice' hit među učenicima: 'Ako dečko pogodi boju, to rade pred svima na tulumu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.05.2017. u 08:34

, Image: 92239378, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Mode Images
Profimedia, Mode Images

U susjednu Srbiju stigla je opasna seksualna igrica koju osnovnoškolci i srednjoškolci igraju na tulumima pod nazivom 'šarene narukvice', pišu srpski mediji.

Roditelji su zgroženi i uplašeni, a stručnjaci ističu da tinejdžeri ne mogu shvatiti kakve posljedice to može ostaviti po njihovu psihu, ali i zdravlje.

- Igra se tako da djevojka stavi na ruku narukvicu određene boje. Potom ruku sakrije iza leđa. Dječak pogađa boju i ako pogodi, od djevojčice dobije 'nagradu' koju ta boja predstavlja. I to rade pred svima na tulumu. Recimo, žuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena označava seks, bijela - dodirivanje određenog dijela tijela, plava - oralni seks, crvena - ples u krilu, a ljubičasta - poljubac, kaže sugovornik Kurira koji je upućen u ovu igru.

- U svojoj praksi više puta sam čula da tinejdžeri igraju ovakve i slične igrice na tulumima, međutim, ne znam je li u pitanju urbana legenda ili se to zaista događa. Međutim, ono što je sigurno je da današnja omladina stupa u intimne odnose jako rano, i to čine bez emocija, a svaki seksualni doživljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad djecom - izjavila je za Kurir Jasna Janković, profesorica i predsjednica Udruženja sindikata prosvjetnih radnika Srbije.

Dodaje da ovakve igrice iz društva izopćavaju djecu koja ne žele sudjelovati:

- Vršnjačkog nasilja ima sve više, pa oni koji ne žele sudjelovati mogu biti podvrgnuti vrijeđanju i maltretiranju ostalih. A oni koji sudjeluju, pa makar i samo gledali, ostaju obilježeni za cijeli život. Pitanje je kako će izgledati njihove emotivne veze i djeca koju će kasnije dobiti-

Tagovi

ELIPSO

Izdvajamo