KATASTROFE U KREVETU

SEKS NA JEDNU NOĆ - HOROR ILI BAJKA? Podijelili svoje ispovijesti, vjerujte, luđe priče niste vidjeli ni u filmovima

 Ilustracija/Profimedia, imageBROKER

Davno su prošli dani kada ste seks za jednu noć mogli naći jedino u znojnim noćnim klubovima s ljepljivim podovima. Tu je sada čitav niz aplikacija i web stranica koje vam omogućuju zadovoljavanje seksualnih potreba gdje god i kad god poželite.

Naravno, ova dodatna mogućnost ne čini neke od vrućih susreta manje podložnim neuspjesima i blago rečeno - katastrofama.

Nekolicina njih svoja iskustva o seksu za jednu noć, ona najgora, ali i najbolja, podijelili su na stranici 'Whisper'.

- Sinoć sam izašao van s jednim ciljem - da odvedem neku djevojku u krevet. Nije to nešto što inače radim, ali uspjelo mi je i bilo je predobro - napisao je jedan, a drugi je komentirao kako se njemu posljednji seks za jednu noć pretvorio u super spoj te da joj je iduće jutro radio doručak.

Neki su priznali kako im se seks za jednu noć pretvorio u vezu.

- Moj dečko je bio stranac s kojim sam jedne večeri izgubila nevinost, a onda se u njega zaljubila preko ušiju. Šest godina nakon te večeri službeno smo postali par i sada ga moja kći zove 'tata' i on je zaista sjajan - kazala je jedna djevojka.

Jedan je napisao kako je njegova djevojka za jednu noć postala njegova ljubav života, a drugi je napisao kako je saznao da su njegovi roditelji koji su u braku 26 godina, vezu započeli seksom za jednu noć.

Bilo je tu i malo neobičnijih priča.

- Lezbijka sam i prije tri godine imala sam nešto što je trebao biti seks za jednu noć s 'hetero' curom. Ove godine ćemo se vjenčati - obznanila je.

Jedna žena priznala je kako je njezina 19-godišnja kći zatrudnjela nakon seksa za jednu noć.

- To dijete donijelo je blagoslov našoj obitelji i više nego što smo mogli zamisliti.

Ipak, nisu svi imali tu sreću da dožive bajku, bilo je tu i 'horora na jednu noć'.

- Jednom sam se pomokrio u krevet dok sam bio u krevetu s nepoznatom djevojkom. Ona je još uvijek spavala kada sam se probudio pokraj nje, stoga sam joj napisao da je ona to učinila i obećao joj da neću nikome reći.

- Neku večer završio sam u krevetu s jednom djevojkom. Sada sjedi preko puta mene na intervjuu za posao - napisao je jedan mladić, a druga djevojka zaključila je ovu seriju užasa u spavaćoj sobi.

- Imala sam seks za jednu noć. Kada sam se probudila dečko je već bio otišao, a na jastuku mi je ostavio 50 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:21