KATASTROFE U KREVETU

SEKS NA JEDNU NOĆ - HOROR ILI BAJKA? Podijelili svoje ispovijesti, vjerujte, luđe priče niste vidjeli ni u filmovima

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 25.08.2017. u 19:19

 • Ilustracija/Profimedia, imageBROKER

  Davno su prošli dani kada ste seks za jednu noć mogli naći jedino u znojnim noćnim klubovima s ljepljivim podovima. Tu je sada čitav niz aplikacija i web stranica koje vam omogućuju zadovoljavanje seksualnih potreba gdje god i kad god poželite.

  Naravno, ova dodatna mogućnost ne čini neke od vrućih susreta manje podložnim neuspjesima i blago rečeno - katastrofama.

  Nekolicina njih svoja iskustva o seksu za jednu noć, ona najgora, ali i najbolja, podijelili su na stranici 'Whisper'.

  - Sinoć sam izašao van s jednim ciljem - da odvedem neku djevojku u krevet. Nije to nešto što inače radim, ali uspjelo mi je i bilo je predobro - napisao je jedan, a drugi je komentirao kako se njemu posljednji seks za jednu noć pretvorio u super spoj te da joj je iduće jutro radio doručak.

  Neki su priznali kako im se seks za jednu noć pretvorio u vezu.

  - Moj dečko je bio stranac s kojim sam jedne večeri izgubila nevinost, a onda se u njega zaljubila preko ušiju. Šest godina nakon te večeri službeno smo postali par i sada ga moja kći zove 'tata' i on je zaista sjajan - kazala je jedna djevojka.

  Jedan je napisao kako je njegova djevojka za jednu noć postala njegova ljubav života, a drugi je napisao kako je saznao da su njegovi roditelji koji su u braku 26 godina, vezu započeli seksom za jednu noć.

  Bilo je tu i malo neobičnijih priča.

  - Lezbijka sam i prije tri godine imala sam nešto što je trebao biti seks za jednu noć s 'hetero' curom. Ove godine ćemo se vjenčati - obznanila je.

  Jedna žena priznala je kako je njezina 19-godišnja kći zatrudnjela nakon seksa za jednu noć.

  - To dijete donijelo je blagoslov našoj obitelji i više nego što smo mogli zamisliti.

  Ipak, nisu svi imali tu sreću da dožive bajku, bilo je tu i 'horora na jednu noć'.

  - Jednom sam se pomokrio u krevet dok sam bio u krevetu s nepoznatom djevojkom. Ona je još uvijek spavala kada sam se probudio pokraj nje, stoga sam joj napisao da je ona to učinila i obećao joj da neću nikome reći.

  - Neku večer završio sam u krevetu s jednom djevojkom. Sada sjedi preko puta mene na intervjuu za posao - napisao je jedan mladić, a druga djevojka zaključila je ovu seriju užasa u spavaćoj sobi.

  - Imala sam seks za jednu noć. Kada sam se probudila dečko je već bio otišao, a na jastuku mi je ostavio 50 dolara.

  Tagovi

  Izdvajamo