VODIČ ZA NAJBOLJI SEKS

UGLEDNI SEKSUALNI EDUKATORI OBJAŠNJAVAJU 'U ove četiri poze žene će najlakše postići orgazam'

 sakkmesterke / iStock

Ugledni seksualni edukator i koautor knjige "Ja volim ženski orgazam" Dorian Solot za časopis Cosmopolitan otkrio je u kojim pozama je ženama najlakše postići orgazam.

Njegov je moto da ne treba previše komplicirati pa tako najboljima smatra poze koje su među jednostavnijima, a ne neke ekshibicije iz Kama Sutre. No, za neke od tih tradicionalnih poza preporučuje i male promjene kako bi dosita bile orgazmičke.

Misionarski položaj u novom ruhu

Nakon ove tehnike, na misionarski položaj više nećete gledati istim očima, kaže:

- Dok ležite na leđima, stavite jastuk ispod guze, podignite kukove i dignite noge u zrak prema sebi, kao da se nastojite presavinuti na pola. Ovaj položaj omogućit će partneru bolju penetraciju i stimulirat će G-točku - što vas vodi do odličnog orgazma - objasnio je Solot koji također savjetuje da u jednom trenutku, kad partnerica smatra da joj je G točka dovoljno stimulirana, spusti noge kako bi se seks nastavio u klasičnijem misionarskom položaju i postigao eksplozivni orgazam.

Ležeći straga

Klasični doggy style ima svojih prednosti, ali još je bolji modificirani položaj, smatra Solot.

- Neka žena legne na trbuh i lagano podigne guzu kako bi partner mogao ući. Partner se može održavati sa strane rukama u pozi skleka ili leći lagano na ženu. Ovaj položaj omogućit će vam da budete neprestano blizu ali i pojačati sva osjetila jer se njezino područje klitorisa trlja od krevet - detaljno je obrazložio Solot.

Bočni seks bez puno naprezanja

Što učiniti kada partner/ica nema dovoljno kondicije za jedan sportski seks? Rješenje ima Laura Berman, autorica knjige "Uputnica za strast".

- Ova poza omogućit će vam više i odmora i uživanja. Neka partner legne na bok i okrene se prema ženi. Ona leži na leđima ali svoje obje noge prebaci preko njegovih bokova. Tada on treba nježno penetrirati. Ovo je poza za spor i nježan seks koji vas bez definitivno vodi do vrhunca - kaže Berman

- A kada želite doći do klimaksa, lako se možete dodirivati ili to može činiti vaš partner - dodala je.

Djevojka na vrhu

Ova poza dozvoljava ženama da diktiraju i dubinu penetracije, ali im daje i lak pristup vlastitom klitorisu - kaže Berman i objašnjava da u toj pozi i muškarac može lako stimulirati ženin klitoris.

Ova se poza može dodatno začiniti ako se djevojka leđima okrene prema muškarcu, stavi svoje noge između njegovih i skupi ih u koljenima. Tako će stimulacija G točke uz vlastitu stimulaciju klitorisa ženu dovesti do eksplozivnog orgazma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:45