SEKS NA POSLU

ZABRANJENE STRASTI U UREDU 'Zaveo me moj šarmantni šef i počeli smo se seksati gdje god smo stigli... A onda mi je priznao da ima djevojku. Trudnu...'

 Profimedia, Alamy

Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders, koja već godinama u svojoj rubrici 'Dear Deidre' odgovara na dileme čitatelja vezanih uz seks, ovog puta javila se jedna djevojka koja se upustila u seksualnu vezu sa svojim šefom i sada ne zna što da radi.

- Otkako sam se počela seksati sa svojim šefom, otkrila sam stranu sebe za koju dosad nisam znala da postoji. Radimo to gdje stignemo, uključujući i ured kad svi ostali odu doma - napisala je 20-godišnjakinja koja je dosad imala samo jednog dečka i to dok je imala 16 godina.

- Ovaj posao sam dobila kada mi je prijatelj ukazao na slobodno mjesto, jer je netko upravo bio dao otkaz. Zgrabila sam priliku jer mi je na prethodnom radnom mjestu bilo dosadno. Za što za ovaj posao nikako ne mogu tvrditi.

- Odmah na prvu, moj šef je bio vrlo šarmantan i prijateljski raspoložen. Ima 32 godine. Sad kad gledam unazad, mogu reći da se bacao na mene, no u to vrijeme nisam to primjećivala. Mislila sam da je samo ljubazan i da sam sretna što imam priliku raditi s tako simpatičnim tipom - napisala je djevojka te opisala kako je njihova afera počela kada ju je šef zamolio da duže ostane na poslu kako bi riješili zaostatke.

- Nakon sat vremena donio je bocu vina 'da nam pomogne u poslu'. Kada smo završili s poslom, poljubio me 'kako bi proslavili', no tu se nismo zaustavili. Seksali smo se na njegovom uredskom stolu.

- Tada nisam znala da ga kod kuće čeka trudna djevojka. Za to mi je rekao prilikom jedne strastvene noći u obližnjem hotelu - zaključili smo da nam je ured neudoban i počeli se viđati u hotelu kad god je bila prilika. Ostala sam šokirana i mislila da je to kraj. Neko vrijeme uzeo je slobodno kako bi bio kod kuće sa svojom partnericom i novorođenom bebom, no isti tren kada se vratio rekao mi je koliko sam mu nedostajala i naš odnos postao je vrući nego ikad.

- Znam da neće ostaviti svoju djevojku no mislim da sam počela nešto osjećati prema njemu. Iako mu to nikad nisam rekla.

- Je li mu zaista stalo ili me samo iskorištava - upitala je Deidre koja joj je odgovorila da se okani takve veze prije nego li ju povrijedi.

- Iskorištava te, a što je s njegovom jadnom djevojkom, majkom njegovog djeteta? Nju će sigurno gadno povrijediti. Nemoj dopustiti da i tebe povrijedi. Nudi ti samo seks bez ljubavi i budućnosti. Reci mu da je gotovo prije nego li tvoji osjećaji postanu presnažni. Odlazi iz ureda na vrijeme, izbjegavaj dolaziti ranije. U međuvremenu se pobrini da izlaziš, viđaš se s prijateljima i upoznaješ nove ljude. To će ti okupirati misli od ovog prevaranta i pružiti ti šansu da nađeš prikladnog dečka koji će te znati cijeniti - odgovorila joj je Deidre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:03