PLATILI SU GA 80.000 KUNA

ŠOK UMJESTO LUKSUZNOG ODMORA Par je preko Airbnb-a rezervirao penthouse u španjolskom ljetovalištu, a tamo ih je dočekalo neugodno iznenađenje

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy, Pawel Kazmierczak / Alamy

Britanski par koji je preko Airbnb rezervirao luksuzni penthouse u španjolskom ljetovalištu bio je šokiran kad se doputovao na odmor. Naime, taj apartman, koji su platili 10.000 funti (više od 80.000 kuna), uopće ne postoji, piše Daily Mail.

Ian i Denise Feltham iz londonskog Chiswicka očekivali su tursku kupelj i VIP prostor sa svojim privatnim liftom u kompleksu Las Boas u Ibizi. Smještaj je na Airbnb-u imao 37 recenzija i većinu najviših ocjena.

"Kad smo se pojavili na adresi recepcioner na ulazu u zgradu nam je rekao da VIP penthouse ne postoji. Dodao je da im često dolaze turisti koji su očito prevareni i da im je to veliki problem", ispričao je gospodin Feltham novinarima.

Domaćini su napisali da su dog friendly pa je par na svoj dvotjedni romantični put poveo i svoje jorkširske terijere Rossa i Honey.

Poslali su im nekoliko srdačnih poruka s objašnjenima smještaja.

Priznaju da im je bilo sumnjivo što im se ni tjedan prije puta nitko nije javljao na telefon, na adresi sjedišta tvrtke na Tajlandu.

Kad su željeli poništiti smještaj u Airbnb-u su im rekli da mogu dobiti povrat novca tek ako dođu na rezervirano mjesto i ne dobiju smještaj. Pa su se zato morali uputiti u Španjolsku. Na kraju su jedva našli neko drugo prenoćište budući da su sa sobom poveli i pse.

"Kako Airbnb uopće provjerava vlasnike smještaja? Mogli su staviti bilo kakvu sliku...", rekla je ljutita žena. Iz Airbnb-a su im se ispričali iako nisu preuzeli krivnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:07