SASVIM ISKRENO

ŠTO SE GINEKOLOZIMA ZAPRAVO MOTA PO GLAVI? Otkrili o čemu razmišljaju, zašto lažu o vlastitom poslu i koliko im zbog profesije pati ljubavni život

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 26.09.2017. u 13:18

 • Ilustracija / Profimedia, Peter Bánoš - ČIF

  Jeste li se ikada zapitali o čemu vaš liječnik zapravo razmišlja dok vas pregledava? Osobito ginekolog, od kojeg mnoge žene i danas, sasvim neopravdano, reći će oni sami, zaziru.

  Upravo skupina njih odlučila je anonimno iznijeti svoja tajna razmišljanja na forumu, a najzanimljivije prenosi The Independent.

  - Kad saznaju čime se bavim, žene u sekundi izgube interes za mene. Nijedna ne želi otići na spoj sa mnom, a kamoli upustiti se u vezu.

  - Supruga često 'poludi' kad dođem kući s posla... Smeta joj što sam po cijele dane s drugim ženama.

  - Djevojkama sam bezbroj puta lagao kad su me pitale za posao. Jednostavno im kažem da sam privatni istražitelj. Tako mi je lakše izbjeći mučne razgovore.

  - Kad mi žene kažu da su danima prije pregleda pod velikim stresom, ne osjećam se baš najbolje. Smeta mi i kad im je neugodno preda mnom samo zato jer sam muškarac. Najsretniji sam kad odu iz ordinacije misleći 'pa ovo i nije bilo toliko strašno'. Lijepo je čuti da si toga dana pomogao nekome, pa makar i jednoj ženi.

  - Nema goreg od pacijentica koje nimalo ne drže do vlastite higijene. Kad ih 'osjetiš' prije nego što ih uopće vidiš, u velikom si problemu.

  No u moru neobičnih anegdota s njihova posla, ima i onih utješnih poruka ginekologica, zbog kojih će se one najsramežljivije žene ipak osjećati malo bolje:

  - Vjerujte mi, ginekologica sam, ali i sama mrzim ići ginekologu.

     

   

   

   

  Izdvajamo