UZROCI ZASAD NEPOZNATI

APPLE ISTRAŽUJE DVA SLUČAJA PUKNUTIH IPHONEA 8 PLUS Jednom je korisniku uređaj puknuo dok se punio, drugom je stigao razbijen

 @Magokoro0511 / TWITTER
 

Apple trenutno istražuje dva slučaja puknutih iPhonea 8 plus, donosi The Next Web. Tajvanska korisnica ružičastog iPhonea 8 Plus s 64 GB interne memorije gđa. Wu plus tvrdi da je njezin uređaj puknuo dok se punio.

Problem se navodno pojavio pet dana nakon što je Wu kupila mobitel. Korisnica je mobitel stavila puniti uz pomoć kabela i adaptera koji je dobila s uređajem. Nakon tri minute prednji se panel malo savio da bi se kasnije u potpunosti odvojio od uređaja.

Prema izvještajima u više tajvanskih medija, mobitel je vraćen teleoperateru i poslan u Apple na analizu.

Ovo međutim nije jedini slučaj gdje je nešto na novim iPhoneima pošlo po krivu. Korisnik iz japana tvrdi da mu je njegov uređaj stigao puknut, odnosno s ekranom koji je bio vidno odvojen od tijela.

The Next Web piše da za sada sve upućuje na to da probleme s odvajanjem ekrana i puknućem uzrokuje baterija. Nepotvrđeni medijski napisi kažu da baterije za iPhone 8 Plus proizvodi Amperex Technology Limited, ista tvrtka koja je proizvela baterije za Samsung Galaxy Note 7.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:31