JABUKA OD DRAGULJA

Dijamantni Apple iPad može biti vaš za samo 106 tisuća kuna!

 mervisdiamond.com
Za cijenu jednog dijamantnog iPada možete kupiti čak 40-ak običnih. Požurite s narudžbom jer su količine ograničene, a prodaja počinje od prvog lipnja

Jedva ste čekali da Apple napokon predstavi svoj iPad kako biste ga odmah mogli kupiti, no tvrtka je predstavila dva 'potpuno' različita modela i sada ne znate koji uzeti.

Ako vas ta dilema noću drži budnima dodajte još jedan izbor nakon čega će se cijena između 3G i Wi-Fi iPada činiti zanemarivom. Riječ je, naime, iPadu ukrašenim s dijamantima!

Prema riječima kompanije koja ga prodaje, Mervis, 'dijamantni iPad po sebi ima uredno poslagano drago kamenje težine 11.43 karata, a dijamanti su procijenjeni na G/H u boji te VS2/SI1 u čistoći.'

Nemamo pojma koliko će se uspješno prodavati ovaj model iPada te za koje područje namjene je izrađen, no 'dijamantna ploča' samo je posljedica trenda u kojem svi novi gadgeti dobivaju svoje 'bogate verzije'.

Ukoliko vas uređaj zanima, za cijenu vjerojatno ni ne morate pitati, no za svaki slučaj, ali i za smrtnike, reći ćemo kako dijamantni iPad u rukama možete imati nakon što iz njih ispustite čak 106 tisuća kuna (19 999 američkih dolara). Požurite s narudžbom jer su količine ograničene, a prodaja počinje od prvog lipnja.

Pitanje je samo želite li biti 'IN' i imati dijamantni iPad ili biti 'IN' i imati njih 40.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:41