TANAK I KOMPAKTAN

FOTO: LG PREDSTAVLJA NOVI LASERSKI PROJEKTOR PROBEAM Izrazito je lagan, a toliko je moćan da se projekcije mogu gledati i u sobi ispunjenoj svjetlošću

LG je najavio da će na sajmu Consumer Electronics Show (CES), koji će biti održan u Las Vegasu početkom siječnja 2017., predstaviti novi laserski projektor LG ProBeam.

LG ProBeam je opremljen laserom koji stvara svjetlinu do čak 2000 lumena, pa prema tvrdnjama iz te južnokorejske kompanije korisnici mogu gledati sadržaj čak i u sobi ispunjenoj svjetlošću. Uređaj je tanak i kompaktan, ima laserski izvor svjetlosti I-oblika, a s težinom od 2,1 kilograma, tvrdi LG, najlakši je Full HD laserski projektor u rangu svjetline 2000 lumena.

Uz pomoć opcije Sound Sync Adjustment može se upariti s bilo kojim audio uređajem koji podržava Bluetooth (zvučnici ili slušalice…), a značajka Wireless Mirroring omogućava projekciju sadržaja s bilo kojeg pametnog uređaja. Tu su i značajke Four Corner Keystone i Vertical Auto Keystone za jednostavniji pronalazak idealnih postavki slike.

Korisnici će imati pristup streaming uslugama i programima putem LG-eve platforme webOS, a u kutiji je i daljinski upravljač LG Magic Remote Control.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:15