NAJJEFTINIJI IPHONE U HRVATSKOJ!

Najnoviji uređaj iPhone SE dostupan diljem Lijepe naše po radikalno povoljnijoj cijeni

 Apple / Apple

ZAGREB - Appleov najnoviji pametnog iPhone SE, predstavljen 21. ožujka, od danas je dostupan u brojnim hrvatskim trgovinama i kod dva najveća telekom operatera, i to po cijenama koje su najniže za bilo koji novi iPhone dosad.

Uređaj se tako može kupiti u HG Spotovim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Vinkovcima, kao i na njihovom web shopu, a cijena za model sa 16 gigabajta interne memorije je 3979 kuna. Model sa 64 gigabajta memorije košta 4849 kuna, a dostupni su u četiri boje - space grey, silver, gold i rose gold. Uz novi iPhone SE, u HG Spotu je dostupan i novi iPad Pro sa 9,7-inčnim zaslonom, a njegova cijena za početni model sa 32 gigabajta memorije i Wi-Fi povezivošću je 5639 kuna (4G LTE opcija je 1200 kuna skuplja).

Uređaji se mogu kupiti i u iStyleovim trgovinama, a cijene su identične: 3979 kuna za 16 GB i 4849 kuna za 64 GB memorije. iStyle ima na raspolaganju sve modele iPada Pro, od osnovnog po cijeni od 5639 kuna pa do modela sa 256 gigabajta memorije i 4G LTE povezivošću, koji košta 9749 kuna (sve cijene su za gotovinsko plaćanje, na kartice je 5 posto skuplje). iPhone SE može se kupiti i u Hrvatskom telekomu te VIP-u, a cjenovne opcije su brojne i ovise o tome uzima li se uređaj na pretplatu (i na koju pretplatu).

iPhone SE je, podsjetimo, pametni koji dolazi u formi iPhonea 5S, dakle s Retina zaslonom od 4 inča, ali s unutarnjim komponentama iPhonea 6S. Pokreće ga Appleov procesor A9, ima 12-megapikselnu iSight kameru kadru snimati 4K videozapise i Live photos. Čitač otisaka prstiju Touch ID služi za zaključavanje uređaja i na iTunesu (a možda jednog dana i preko Apple Paya, kad i ako dođe u Hrvatsku).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:27