ŽELI IH SKUPIT' SVE

NORVEŠKU PREMIJERKU ULOVILI KAKO U PARLAMENTU HVATA POKEMONE Ovo joj nije bilo prvi put: 'Želim da mi se izlegnu 10-kilometarska jaja!'

Erna Solberg
 Vegard Grott/NTB Scanpix / REUTERS

Norveška premijerka uhvaćena je kako igra Pokémon Go tijekom debate u parlamentu države koju vodi, piše The Guardian.

Erna Solberg fotografirana je kako igra igru tijekom debate u Stortingu, odnono norveškom parlamentu u utorak. Solberg nije skrivala da je ljubiteljica igre, a tijekom nedavna službenog posjeta Slovačkoj, premijerka je odvojila vrijeme za igranje, rekavši novinarima da želi da joj se izlegnu 10-kilometarska jaja (postoji nekoliko varijanti jaja s Pokémonima u igri, a razlikuju se po udaljenosti koju igrač mora preći kako bi se izlegla, op.a.).

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je jedan norveški političar uhvaćen kako igra Pokémon Go u parlamentu. Predsjednica norveške Liberalne stranke, Trine Skei Grande, viđena je kako igra igru tijekom sastanka o nacionalnoj sigurnosti u kolovozu kada je popularnost Pokémon Goa bila na vrhuncu.

A tko je bio za govornicom dok ih je premijerka pokušavala skupit' sve? Nitko drugi nego baš Trine Skei Grande!

Cijela je situacija nasmijala Grande koja je na Twitteru napisala: 'Čula je što sam govorila, mi žene, znate, možemo raditi dvije stvari odjednom.'

'Mislim da će se Trine sviđati to što sam otvorila igru dok je ona bila za govornicom', rekla je Solberg, prema norveškoj TV2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:28