NOVITETI

NOVOST ZA SPEKTAKL VIKTORIJA - DINAMO Prijenos utakmice uz virtualni studio, a 'live' emisija će biti dostupna i na YouTubeu

 

Hrvatski Telekom za utakmice Europske lige, s naglaskom na ogled Viktorije Plzen i Dinama (četvrtak, 21 sat, Arenasport 3), priprema nekoliko noviteta, a gledatelje će zasigurno najviše oduševiti i 'live' emisija koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studija. Novi virtualni studio donosi više sadržaja i zabave s još atraktivnijim vizualnim identitetom, kreiranjem elemenata proširene stvarnosti i povećanom interaktivnošću s korisnicima.

Ovakav format omogućava gledateljima još bolji i kvalitetniji doživljaj kroz studijsko kreiranje animacija, grafika te prikaza različitih statističkih podataka koji dodatno obogaćuju sportske sadržaje. U ekskluzivnoj emisiji moći će se pratiti sažeci i najzanimljiviji sportski trenuci, analize spornih situacija vršit će se uz pomoć najmodernije i najsuvremenije tehnologije, a sve to uz vrhunske novinare i sportske analitičare.

Hrvatski Telekom će praćenje ovotjedne emisije omogućiti i onima koji nisu korisnici MAXtv usluge pa će tako izravan prijenos biti dostupan na stranicama tportala i YouTube kanalu HT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:24