FACE(BOOK) IT

Rasprodana Facebook radionica, dodatni termin 28. svibnja

Prva hrvatska Facebook konferencija i radionica koja će se održati 20. i 21. svibnja rasprodana je u samo par dana. Zbog velikog interesa brojnih tvrtki, organizirat ćemo dodatnu Facebook radionicu, tjedan dana kasnije - 28. svibnja, za koju se možete prijaviti putem web stranice Faceokracije .

Podsjetimo, Faceokracija je prva konferencija i radionica u Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe, isključivo posvećena najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu.

Cilj Faceokracije je upoznati profesionalce (novinare, PR-ovce, menadžere, poduzetnike...) s Facebookom kao trenutno najutjecajnijim promotivnim kanalom. Nekoliko domaćih stručnjaka uputit će vas u sve tajne uspješnog vođenja Facebook profila za vašu tvrtku te vam na taj način omogućiti da poboljšate promociju/prodaju svojih proizvoda i usluga.

Tko su predavači?

Ivan Brezak Brkan, strateg za nove medije pomaže tvtkama poput Microsoft Hrvatska i Kolektive, istovremeno uređujući magazin o internetskom poslovanju Netokraciju te pišući stručne članke za časopise Bug i Mrežu. Nebojša Grbačić je urednik internetskog izdanja Globusa koji vodi i na Facebooku te Twitteru, a upravo je on doveo Jutarnji list na najveću društvenu mrežu u Hrvatskoj.

Luka Sučić community manager je tvrtke Jasno i glasno te vrstan bloger. Kroz svoj rad na društvenim mrežama, na Facebooku je vodio i zastupao tvrtke poput Chipoteke, Nescafea te Toshibe.

Mario Frančešević vjerovatno je najznačajniji hrvatski stručnjak za kontekstualno oglašavanje poput Google AdSensea, ali i Facebook Ads oglasa. Upravo Mario će nam objasniti kako učinkovitije organizirati budžete i kampanje na Facebooku!

Danijel Kašaj voditelj je projekata jedn od najpoznatijih hrvatskih web agencija, Web.burza, radio je na nebrojenim internetskim projektima, a izmeđuostalog stručnjak je na području razvijanja Facebook aplikacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:24