KRIPTO-KLUB

U LAS VEGASU OTVOREN STRIPTIZ BAR U KOJEM SE PLAĆA U BITCOINU 'Ako ne želite da vaša žena dozna gdje ste bili, ovo je pravi način plaćanja'

 Facebook / Pixabay
 

U Las Vegasu je otvoren klub u kojem striptizete na sebi imaju privremeno tetoviran QR kod kako bi posjetitelji njihove usluge mogli platiti u bitcoinu.

Klub Legends Room u vlasništvu je Nicka Blomgrena, inače trenera borilačkih vještina. Na neobičnu ideju o načinu plaćanja u svojem klubu došao je nakon što je nekoliko posjetitelja izrazilo želju da njihov posjet klubu ostane tajan, što automatski isključuje plaćanje karticama.

Ovo je trenutno jedini striptiz klub u Las Vegasu u kojem se može plaćati u bitcoinu i koji je zbog toga, tvrdi Blomgren, veliki hit.

Posjetitelji koji žele platiti uobičajenim putem, također mogu skenirati kod na tijelima plesačica. No ako žele platiti u bitcoinu, dobit će i 20 posto popusta.

'Naš klub je najbolje mjesto za provod ako ne želite da vaša žena ili dečko doznaju gdje ste bili', rekao je Blomgren za Las Vegas Now.

Jedna od plesačica, Brenna Sparks, kaže kako je plaćanju u bitcoinu vrlo popularno te kako na taj način plaća i mnogo redovitih gostiju.

Također dodaje kako je ovakav način plaćanja dobar i za same zaposlene u industriji zabave za odrasle i sličnim granama, jer uplate ostaju tajne.

'Neću nikoga imenovati, no određene banke ti ne žele otvoriti račun ako radiš moj tip posla', kaže striptizeta Summer Chase.

Inače, klub Legend Room ima i vlastitu kriptovalutu nazvanu LGD.

'U početku je bilo puno ljudi koji su željeli platiti u bitcoinu, a onda su počeli dolaziti i oni koji su željeli platiti u LGD-u. Zapravo su se željeli uvjeriti da će doista nešto moći kupiti na taj način jer u početku nitko nije vjerovao da takav klub uopće postoji', kaže Blomgren.

'Mnogi dolaze iz čiste znatiželje, tek toliko da vide hoće li ovdje moći upotrijebiti svoju kriptovalutu.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:20