IPHONE X

USKORO ĆE BITI POZNATE CIJENE NOVOG IPHONEA U HRVATSKOJ Idući tjedan počinje prodaja Appleovog novog modela pametnog telefona

FILE PHOTO: Tim Cook, CEO of Apple, introduces the iPhone 8 during a launch event in Cupertino, California, U.S. September 12, 2017. REUTERS/Stephen Lam/File Photo
Stephen Lam / REUTERS

U petak će biti poznate hrvatske cijene za nove modele iPhonea, koji će se u rukama prvih hrvatskih kupaca naći već tjedan dana kasnije, 29. rujna.

Konkretno, i u Hrvatskom telekomu i u Vipnetu u petak 22. rujna počinje pretprodaja modela iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Za očekivati je da će tada s pretprodajom krenuti i maloprodajni lanci. Za daleko zanimljiviji i daleko skuplji iPhone X kupci će se morati strpiti do 27. listopada, kada će doći u pretprodaju kod Hrvatskog telekoma, dok će u Vipnetu postati dostupan “krajem listopada”. Isporuke iPhonea X će u prvim zemaljama krenuti 3. studenog, a na tom je popisu i Hrvatska.

Od jučer se, inače, može skinuti nova verzija Appelova mobilnog operativnog sustava iOS 11, koji uz pojedine kozmetičke i funkcionalne izmjene donosi i mogućnost korištenja ARKita za proširenu stvarnost.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo