PRAVILA SU PRAVILA

VIDEO: 'MRZITE MENE, NEMOJTE MOG TATU!' Kći Appleova zaposlenika otkrila strogo čuvanu tajnu, jadnik iste sekunde dobio otkaz!

Brooke Amelia Peterson
 Brooke Amelia Peterson / HANZA MEDIA
 

Brooke Amelia Peterson prošle se srijede na YouTubeu pohvalila s očevim iPhoneom X. Njezin je otac u trenutku objave videa radio kao inženjer u Appleu. Peterson se u videu malo poigrala s očevim mobitelom i pokazala neke njegove mogućnosti. Video je vrlo brzo postao viralna senzacija.

Međutim, s objavom videa nastupili su i problemi za oca Brooke Amelije Peterson.

Naime, kako iPhone X na tržište dolazi tek 3. studenog, objava videa u kojem se vidi da njezin otac već ima uređaj i u kojem se demonstriraju neke njegove mogućnosti očigledno je bila dovoljna da njezin otac upadne u probleme u Appleu, piše Daily Mail.

Apple je ubrzo zamolio Peterson da ukloni video što je ona i napravila, ali šteta je već bila učinjena.

Zbog objave videa njezin je otac dobio otkaz.

Peterson je u subotu objavila novi video u kojem je objasnila što se dogodilo te je zamolila ljude da ne zove njezinog oca pogrdnim imenima zato što je on "divna osoba". "Mrzite mene koliko god želite, ali nemojte mog oca", rekla je Peterson.

Kćerka otpuštenog inženjera nije elaborirala koje je točno pravilo prekršio njezin otac kada joj je dopustio da snimi video u kojem se mogao vidjeti novi iPhone X. "U trenutku kada sam ja objavila svoj video koji je trebao biti samo uspomena s putovanja u sjevernu Kaliforniju i druženja s ocem, na internetu je već bilo puno videa s novim iPhoneonom", rekla je Peterson.

Video zbog kojeg je njezin otac sadržavao je snimku iz kafića u sjedištu Applea u Cupertinu na kojoj su se mogli vidjeti kontrolni centar mobitela, Apple Pay funkcionalnost te animojiji. Reklo bi se, ništa neobično.

"Na kraju dana, kada radite za Apple nije bitno koliko ste dobra osoba, ako prekršite pravilo, morate napustiti tvrtku", rekla je Peterson u videu. "Nisam ljuta na Apple, neću prestati kupovati njihove proizvode. Pravila postoje da bi se osigurali sigurnost i sreća zaposlenika i moj otac preuzima odgovornost za svoj postupak."

Peterson je dodala da je njezin otac zadovoljan s vremenom provedenim u Appleu te da će ona i njezina obitelj biti dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:05