GERILA MARKETING

VIDEO Pogledajte prvu neslužbenu reklamu za novi iPhone 4G

Iako još nije ni službeno predstavljen, internetski forumi te portali prepuni su glasina i priča o nasljedniku Appleovog iPhonea 3GS. Riječ je naravno o iPhoneu 4G.

Govorkanja o najnovijem Appleovom mobilnom telefonu započela su nakon što je tehno blog Gizmodo uspio nabaviti prototip jednog kojeg je nesretni Appleov tehničar slučajno ostavio u jednom kalifornijskom kafiću.

Nedugo potom, iPhone 4G 'posjetio' je i Vijetnam gdje ga je jedan trgovac elektroničkom opremom i mobiteljima u gradu Ho Ši Minu uspio dobiti od neimenovanog klijenta. Radilo se o vrlo sličnom uređaju kojeg je posjedovao Gizmodo, no prema riječima Tran Manh Hiep, trgovca koji ga je imao u rukama, taj je gadget bio nekako 'noviji' s malim promjenama u dizajnu.

Najnoviju 'prašinu' oko novog iPhone podigao je pak član YouTubea, popularnog servisa za razmjenu videa, poznat samo kao 'peppe2065' koji je napravio vlastitu reklamu za najnoviji iPhone. Iako se koristio se samo fotografijama i neslužbenim podacima s interneta, peppe2065 je uspio napraviti vrlo zanimljivu reklamu sličnu originalnim Appleovim.

- Ovo je moja interpretacija sljedećeg iPhonea 4G te reklame za njega. Sve je plod moje mašte. Naravno, logoi, simboli i imena vlasništvu su Applea - napisao je peppe2065 u opisu vlastitog filmića.

Koliko dobro reklama izgleda govore i komentari članova YouTube koji gotovo svi hvale video.

O čemu se točno radi, pogledajte i sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:40