DOBILA OTKAZ ZBOG POVIŠICE?

VLASNIK TESLE REAGIRAO NA PRIČU O BIVŠOJ ASISTENTICI KOJA JE ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE 'Od svih stvari ovo me posebno užasnulo, ovo je prava strana priče'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.08.2017. u 16:36

From Twitter, Instagram, and Facebook, celebrities share their private lives and thoughts with the public.
Picture shows: Actress and Johnny Depp's ex-wife Amber Heard apparently confirming that she’s dating Tesla founder and tech billionaire Elon Musk (who recently divorced his wife--British “Westworld” actress Talulah Riley--for the second time) as Elon shows off the red lipstick remaining on his cheek from the kiss Amber has just given him, in this cute couples pic Amber shared on her social media on April 23rd, 2017. Amber says of the snap: “Cheeky”
April 23, 2017
Job: 170423B1 Hollywood, CA USA, Image: 330009346, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin

Vlasnik Tesle Elon Musk ima nekoliko poruka za autora koji je napisao priču o ženi koja je dugo bila asistentica ovog poduzetnika, Mary Beth Brown, i koja je nakon 12 godina 2014. dala otkaz u njegovoj firmi. Ashlee Vance je taj dio podijelio u biografiji koju je pisao o Musku, a objavljena je pod nazivom "Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future."

Kako piše Vance, Brown je, nakon što je deset godina radila za Muska, tražila povišicu, a Musk joj je navodno rekao da uzme dva tjedna odmora, tijekom kojih će on procijeniti njezine odgovornosti i je li mu ona presudna za tvrtku. Kad se vratila s 'odmora', Musk joj je priopćio da je više ne treba, napisao je Vence u biografiji.

Musk je reagirao na sve to rekavši da ga 'od svih lažnih anegdota koje je čuo ili koje su objavljene, ova najviše muči'. Tvrdi da je šokiran ovom stranom priče koju je prvi put čuo od svoje bivše pomoćnice: - Mary Beth nikad tako nešto ne bi rekla, to je totalna besmislica - prenosi Business Insider riječi Muska.

- Mary Beth je bila nevjerojatno dobra asistentica više od deset godina, ali kompleksnost tvrtke je rasla, pa je njezina uloga zahtijevala proširenje na više stručnjaka umjesto da je sve na jednoj osobi. Na odlasku smo joj isplatili bonus u vrijednosti 52 radna tjedna i udio u dionicama kako bi joj pokazali da cijenimo što je sve radila za nas, a otišla je u manju firmu ponovno raditi svoj posao - kaže Musk.

Ipak, Musk priznaje da generalno biografija nije cijela lažna, da je dosta korektnih i istinitih stvari u njoj, no da postoje i značajne neistine koje je trebalo provjeriti prije objave u ožujku 2015.

ELIPSO

Izdvajamo