GALAXY FOLD NA ČEKANJU

VODEĆI PROIZVOĐAČ PAMETNIH TELEFONA U PROBLEMIMA Odgađaju lansiranje revolucionarnog sklopivog telefona nakon cijelog niza blamaža na testiranju

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 22.04.2019. u 20:38

FILE PHOTO: The Samsung Galaxy Fold phone is shown on a screen at Samsung Electronics Co LtdÄôs Unpacked event in San Francisco, California, U.S., February 20, 2019 REUTERS/Stephen Nellis/File Photo
tephen Nellis/File Photo / REUTERS

Samsung Galaxy Fold

Vodeći proizvođač pametnih telefona na svijetu Samsung odgodio je u ponedjeljak lansiranje svog sklopivog pametnog telefona Galaxy Fold nakon što su se američki novinari žalili na teške probleme sa zaslonima, o čemu smo pisali ranije.

"Korisnici su nas obavijestili da telefon treba poboljšati. Kako bismo proučili te primjedbe i izveli precizna testiranja, odlučili smo odgoditi puštanje u prodaju Galaxy Folda", navela je južnokorejska tvrtka u priopćenju u kojem nije navela novi datum.

Taj mobitel je trebao biti pušten u prodaju u petak a cijena mu je trebala biti oko 2000 dolara. Novi mobitel trebao je donijeti revolucionarnu promjenu - površina njegovog sklopivog zaslona udvostručuje se kad ga otvorimo.

Međutim, tehnološki novinari koji su dobili testne primjerke prijavili su niz problema s novim ekranom, od čudnih izbočina i treperenja, pa do vidljivih pukotina.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo