GALAXY FOLD NA ČEKANJU

VODEĆI PROIZVOĐAČ PAMETNIH TELEFONA U PROBLEMIMA Odgađaju lansiranje revolucionarnog sklopivog telefona nakon cijelog niza blamaža na testiranju

Samsung Galaxy Fold
 tephen Nellis/File Photo / REUTERS

Vodeći proizvođač pametnih telefona na svijetu Samsung odgodio je u ponedjeljak lansiranje svog sklopivog pametnog telefona Galaxy Fold nakon što su se američki novinari žalili na teške probleme sa zaslonima, o čemu smo pisali ranije.

"Korisnici su nas obavijestili da telefon treba poboljšati. Kako bismo proučili te primjedbe i izveli precizna testiranja, odlučili smo odgoditi puštanje u prodaju Galaxy Folda", navela je južnokorejska tvrtka u priopćenju u kojem nije navela novi datum.

Taj mobitel je trebao biti pušten u prodaju u petak a cijena mu je trebala biti oko 2000 dolara. Novi mobitel trebao je donijeti revolucionarnu promjenu - površina njegovog sklopivog zaslona udvostručuje se kad ga otvorimo.

Međutim, tehnološki novinari koji su dobili testne primjerke prijavili su niz problema s novim ekranom, od čudnih izbočina i treperenja, pa do vidljivih pukotina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:04