ZA BRZOPLETE I NEPROMIŠLJENE

WHATSAPP UVEO VELIKU NOVOST Koliko puta ste nekome poslali krivu poruku i momentalno se pokajali? Sad postoji rješenje i za taj problem!

 Profimedia, Alamy

Nakon višemjesečnih priprema, aplikacija za razmjenu poruka WhatsApp uvela je mogućnost brisanja poslanih poruka, piše The Next Web. Ova će mogućnost biti dostupna korisnicima mobitela s operativnim sustavima Android, iOS i Windows.

Mogućnost brisanja poruka zvat će se "Briši za sve" (eng. "Delete for everyone") te će se moći koristiti i u grupnim i u individualnim razgovorima. Iz WhatsAppa su rekli da će obrisane poruke zamijeniti natpis "Ova je poruka obrisana".

Unatoč tome što je WhatsApp na svojoj stranici objavio da je ova funkcionalnost uvedena u najnoviju verziju aplikacije, čini se da to još uvijek nije slučaj.

Kada se mogućnost brisanja implementira kod svih korisnika, oni će moći na sljedeći način brisati poruke:

  1. Otvorite WhatsApp aplikaciju te potom otvorite bilo koje dopisivanje iz kojeg želite obrisati neku poruku
  2. Dugačko kliknite na poruku koju želite obrisati. Nakon par bi se sekundi na vrhu aplikacije trebala pojaviti ikona koša za smeće.
  3. Kliknite na koš za smeće te potom odaberite opciju "Briši za sve"/"Delete for everyone"

Poruka ili poruke koje ste označili trebale bi biti obrisane.

No, prije nego što počnete brisati poruke, postoji nekoliko informacija koje trebate znati.

WhatsApp će vam dopustiti da poruke obrišete unutar sedam minuta od njihovog nastanka. Nakon toga, što ste poslali, poslali ste.

I još jedna stvar. Ako želite obrisati poruku koju ste poslali nekome, obje osobe moraju na svojim mobitelima imati instaliranu posljednju verziju aplikacije.

Iz WhatsAppa su također poručili da brisanje možda neće uvijek biti uspješno te da neće korisnicima javljati ako nije, stoga pripazite.

Također, imajte na umu da druga osoba prije nego što obrišete poruku može napraviti screenshot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:14