LEAF URBAN

Žene će uz novi proizvod iz Bellabeata uskoro moći predvidjeti razinu stresa u organizmu

 BELLABEAT

Senzacionalno uspješni hrvatski startup Bellabeat, koji je postigao svjetski uspjeh svojim uređajima za praćenje zdravstvenih i wellness parametara, najavio je ovih dana svoj novi proizvod - Leaf Urban. Riječ je o uređaju koji analizirajući životne navike predviđa razinu stresa kod žena.

Leaf Urban dizajnom podsjeća na prethodne proizvode iz Bellbeatove palete, kojih je dosad u svijetu prodano više od 400 tisuća. Prinova u kolekciji funkcionira s postojećom mobilnom aplikacijom Leaf App i prati aktivnost vlasnice, njezine navike spavanja, daje pregled reproduktivnog zdravstvenog stanja, ali uvodi jednu novost - a to je upravo patentirani sustav praćenja, predviđanja i upravljanja stresom. Značajka za predviđanje stresa analizira brojne životne navike kako bi pomogla korisnicama ne samo da kontroliraju razinu stresa i tome se prilagode, nego i da ga u potpunosti spriječe tako što će prepoznati okidače koji dovode do stresnog stanja.

Kako navode iz Bellabeata, Leaf Urban je izrađen od vodootoprnog i tehnološki naprednog kompozitnog materijala, ima simetričnu kopču za postavljanje na odjeću, narukvicu ili ogrlicu.

“Bez naših privrženih i angažiranih korisnika ne bismo mogli kreirati naš proizvod i dovesti ga do tržišne faze ovako brzo kako smo uspjeli. Naša vjerna baza obožavatelja kontinuirano nam pomaže da stvaramo, razvijamo i poboljšavamo koristan i glatki ekosustav wellness proizvoda koji funkcioniraju potpuno organski unutar životnog stila žene”, rekla je suosnivačica Bellabeata Urška Sršen.

Leaf Urban će biti dostupan za prednarudžbe od početka kolovoza na stranici www.bellabeat.com (trenutno se može upisati na listu čekanja za predbilježbe). Dolazit će u dvije boje, srebrna će koštati 129 američkih dolara, a ružičasto-zlatna 149 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:13