EKSKLUZIVNA PREMIJERA

Jutarnji list, EXIT i Sea Star donose najbolje snimke nastupa i ekskluzivne live streamove! Ovaj tjedan: Satori, Ilija Đoković i Miloš Vujović

    AUTOR:
    • Jutarnji list

  • OBJAVLJENO:
  • 26.03.2020. u 16:28

Arhiva organizatora

Sea Star Festival

Jutarnji list je udružio snage s EXIT i Sea Star festivalima kako bi ove teške dane izolacije svima učinio podnošljivijima i optimističnijim. Svaki dan ekskluzivno na Facebook stranici Jutarnjeg lista moći će se gledati, slušati, a i zaplesati uz snimke nastupa održanih na najvećem festivalu naše regije, EXIT-u, i njegovom hrvatskom izdanju, Sea Staru.

 

Globalni superstarovi, najuzbudljiviji novi izvođači i regionalni glazbeni heroji stižu s EXIT-ovih glavnih pozornica – Main Stagea, Dance Arene i Fusiona, kao i s centralne scene Sea Stara – Addiko Tesla Stagea. Njima će se vikednima pridružiti i live streamovi elektronskih umjetnika okupljenih u jedinstvenom plesnom programu nazvanom #EXIThomeStream.

 

Ovaj tjedan ekskluzivno na Facebook stranici Jutarnjeg lista:

Četvrtak, 26. ožujka u 20:20 – Satori (live s Dance Arene)

Subota, 28. ožujka u 12:20 – Ilija Đoković

Subota, 28. ožujka u 20:20 – Miloš Vujović

 

Ostanite doma, čuvajte sebe i bližnje i jedino tako ćemo preobroditi ovu krizu i na ljeto se ponovo okupiti na našim festivalima!

 

Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv i Meduza predvode line up četvrtog Sea Stara koji će 22. i 23. svibnja zauzeti umašku lagunu Stella Maris. Velika proslava 20 godina EXIT festivala dogodit će se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 9. do 12. srpnja uz nastupe niza glazbenih zvijezda kao što su su David Guetta, DJ Snake, Fatboy Slim, James Arthur, Tyga, Boris Brejcha i mnogi drugi.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

 

Facebook

Instagram

Twitter

 

Izdvajamo