Priprema prvi album

MLADA I PERSPEKTIVNA PJEVAČICA JAVILA SE IZ KUĆNE IZOLACIJE I ZAPJEVALA 'Uskoro ćemo se ponovo grliti, pjevati i plesati zajedno!'

 
Nela
 Promo

Nelu, punim imenom Antonelu Đinđić, smo mogli pratiti u show programu The Voice i A strana. Kristalnog glasa velikog raspona, Nela spada među vrh najperspektivnijih novih imena pop glazbe.

- Doma sam uz svoje najmilije, osim što kratim dane slušajući dobro glazbu, uz dobru knjigu i seriju, spremam svoj album prvijenac. Korona mi je malo poremetila planove oko izlaska albuma i mog sljedećeg singla „Melodrama“ - počinje Nela.

- „Melodrama“ je važna pjesma za mene jer potpisujem glazbu i tekst, moj prvi kantautorski uradak. Po prvi put surađujem i s glazbenim produkcijskim timom Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem koji su pjesmi dali svoj glazbeni zapis, koji je dance – pop stilu. Nadam se da ćemo svi uz nju plesati ovo ljeto. U nadi da sve što brže prođe i da budemo opet zajedno, da pjevamo, grlimo se i plešemo. Uživajte u mojim izvedbama. Čuvajte sebe i svoje obitelji - poručuje Nela.

Uživajte u dvije pjesme koje je Nela, uz pomoć svog dečka Marka Kutlića, otpjevala samo za čitatelje Jutarnjeg.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 10:08