Ekskluzivno

NE MOŽETE DOČEKATI GLAZBENE FESTIVALE NA OTVORENOM? Jutarnji list, EXIT i Sea Star će vam olakšati izolaciju, krećemo s nastupom DJ-a Satorija

 Promo

Jutarnji list je udružio snage s EXIT i Sea Star festivalima kako bi ove teške dane izolacije svima učinio podnošljivijima i optimističnijim. Svaki dan ekskluzivno na Facebook stranici Jutarnjeg lista moći će se gledati, slušati, ali i zaplesati uz snimke nastupa održanih na najvećem festivalu naše regije, EXIT-u, i njegovom hrvatskom izdanju, Sea Staru.

Izuzet live set je Satori donio prošle godine na EXIT-ovu kolosalnu Dance Arenu. S opravdanom namjerom da zadovolji najširi krug glazbenih sladokusaca ovaj talentirani glazbenik svojoj dubljoj formi elektronske glazbe uživo dodaje odsvirane melodije na pianu, gitari i mnoštvu drugih instrumenata.

Uz današnju online premijeru ovog vrhunskog nastupa s početkom u 20:20 na Facebook stranici Jutarnjeg lista provjerite i facebook profile EXIT-a i Sea Stara.

Ostanite doma, razmišljajte pozitivno jer jedino tako ćemo prebroditi ovu krizu i na ljeto se ponovno okupiti na ovim festivalima!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:20