Glazbeno ljubavni par

NIKA TURKOVIĆ I MATIJA CVEK NA SVOJEM SU BALKONU IZVELI HIT BILLIE EILISH 'Optimistični smo, kreativni i radimo punom parom!'

    AUTOR:
    • Jutarnji list

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2020. u 17:00

Screenshot

 

Nika Turković (24) i Matija Cvek (26), jedan od omiljenih glazbeno ljubavnih parova na domaćoj sceni, ni u izolaciji ne prestaju biti kreativni, dapače. Samo za čitatelje Jutarnjeg na svojem su balkonu otpjevali pjesmu Billie Eilish "Ocean Eyes".

 

- Uz svakodnevni 9-17 radni dan, koji sada odrađujem od kuće, pripremam sljedeća dva singla od kojih bi prvi trebao izaći u lipnju, ako sve prođe po planu. Događaju mi se i neke zanimljive suradnje (koje neću još otkriti), stoga mislim da kad sve ovo prođe – bit ćemo spremni podijeliti mnogo toga s ljudima. Planiram što više toga, jer me to drži zdravom u glavi, a i trudim se biti što optimističnija, jer mislim da od negative ne profitiramo ni na koji način - rekla je talentirana Nika.

Petrav Mikšik

Nika Turković

 

Matija je prije pandemije koronavirusa taman uhvatio dobar niz brojnih nastupa i rasprodanih koncerata, a onda se morao zatvoriti u svoja četiri zida.

Niko Goga

Matija Cvek

 

- Odlučio sam se uhvatit u koštac s izolacijom i zaroniti u stvaranje, pisanje, snimanje, čitanje i dovršavanje svega što nisam uspio uklopiti redovno u dotadašnji raspored.  Album sam realtivno završio, pjesme čekaju snimanje - što znači da ću biti spreman za nadoknadu rasprodanih koncerata i za sve nove nadolazeće izazove. Nažalost ovisimo o završetku krize, popuštanju svih mjera civilnog stožera tako da konkretne datume izlaska albuma i održavanja koncerata još uvijek nemamo. Do tad pokušajmo svi skupa ostati zdravi i stabilni uz maksimalno efikasno korištenje slobodnog vremena. La vita e bella - poručuje Matija Cvek.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

 

Facebook

Instagram

Twitter

 

Izdvajamo