Javljanje iz izolacije

OMILJENI PJEVAČ NOVE GENERACIJE ZASVIRAO ZA ČITATELJE JUTARNJEG IZ SVOG DOMA Uključio je i svoju djevojku, pogledajte kako je to izgledalo

 
 Jutarnji list

Marko Kutlić (24) jedno je od najpoznatijih imena mlade glazbene generacije. Od 2014. godine bio je pjevač u bendu "Pravila igre", a solo karijeru gradi od 2017. Finalisticu Voicea Antonelu Nelu Đinđić (23) upoznao je tijekom zajedničkih angažmana na HRT-ovom showu "A-strana", a između njih je brzo zaiskrilo.

Pustili su da o njihovim osjećajima govori duet "U zagrljaju spašeni", koji su izveli iz svojeg doma samo za čitatelje Jutarnjeg.

Marko otkriva da je posljednjih mjesec dana ili u svojem domu ili u parku, a većinu vremena radi na novim pjesmama.

- Imam u planu objaviti pjesmu sada u tijeku travnja, pjesmu „Kreni“ sa mog prvog studijskog albuma „U kapi tvoje ljubavi“, koja nekako nosi duh ovog vremena u kojem se sada nalazimo, jer kad god ju poslušam baš nekako osjetim ovu situaciju, a pjesma je nastala prošle godine, kad nije bilo riječi o nikakvoj karanteni i nikakvom virusu.

Osim što se družim s najbližima, slažem, kuham, treniram, spremam novu pjesmu i odmaram, trenutno i radim na novim (starim) pjesmama koje ću nadam se uskoro predstaviti i objaviti na albumu 2021. godine - najavljuje Marko.

Čitatelje Jutarnjeg pozvao je da ostanu doma i prate platformu #ostajemdoma gledam i slušam za koju je odsvirao i svoj veliki hit iz 2018. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:28