Novi naslov

POGLEDAJTE PREDSTAVU 'LUĐAK I OPATICA' Mladu Elizabetu Brodić upravo je ova uloga lansirala među najpopularnije glumice današnjice

 

Nakon predstava “Filoktet” i “Čini barona Tamburlana”, iz varaždinskog HNK predstavljamo na besplatnom kazališnom festivalu komad vrlo zapaženih glumačkih ostvarenja.

Glumica Elizabeta Brodić kritiku i publiku toliko je oduševila ulogom sestre Ane u predstavi “Luđak i opatica” varaždinskog HNK da je nakon nominacije žirija, zahvaljujući glasovima publike, lani dobila Zlatni Studio Jutarnjeg lista u kategoriji Novo lice u kazalištu. Zahvaljući nagradi, zapazila ju je i Nova TV, te sada mladu glumicu možemo gledati u seriji “Drugo ime ljubavi”. Partner u predstavi Elizabeti Brodić je karizmatični i popularni Marinko Prga koji je također bio nominiran za Zlatni Studio za ulogu u predstavi.

Komad “Luđak i opatica” u prvi plan postavlja jednu od verzija od omiljenog piščeva junaka – Umjetnika, ovaj put pjesnika, zatvorenog u ludnici i svezanog u luđačku košulju. Stanisław Ignacy Witkiewicz (1885-1939) bio je pisac, slikari filozof te jedna je od zanimljiijih umjetničkih pojava 20. stoljeća u Poljskoj.

Redatelj predstave je Jasmin Novljaković.

Glume: Elizabeta Brodić i Marinko Prga

Više o predstavi pročitajte OVDJE.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:41