Isprobajte već danas

ISPROBAJTE SASVIM DRUGAČIJE GLEDANJE FILMOVA Prednosti su brojne, imamo za vas i prijedlog najboljih naslova, ali i recept za slasne kokice!

 
 iStock

Kinodvorane diljem svijeta zatvorila su svoja vrata kako bi spriječila širenje koronavirusa. To je ispravno i odgovorno, ali je također podsjetnik na činjenicu da stvari baš i nisu najnormalnije u trenutku. Halo, kina su zatvorena! Da, moramo vježbati socijalnu distancu, ali to ne znači da se ne možemo družiti virtualno i pogledati dobar film. Zato, nazovite najbolje prijatelje i organizirajte zajedničko gledanje filmova.

Najbolja stvar kod gledanja filmova s prijateljima i obitelji nije samo odabir pravog žanra, nego i sam doživljaj druženja uz humoristične scene, promatranje izraz lica osoba koje vas okružuju, miris toplih kokica i natjecanje tko će uzeti zadnju preostalu u kutiji. U doba izolacije kad su zbog zdravstvenih razloga onemogućena okupljanja i odlasci u kino, a televizor i tehnološki gadgeti postali najbolji prijatelji korisnicima, vrlo je vjerovatno da veći izazov predstavlja upravo pronalaženje filma koji već niste pogledali, ali i načina kako pogledati željeni film s bliskim osobama i uživati u istim radostima u kojima smo uživali dok smo imali slobodu kretanja.

Najdraže grickalice

Iako se možda virtualno gledanje filmova ne čini kao “prava stvar”, zaista ima mnogo prednosti. Primjerice, možete sami sebi poslužiti cijeli spektar najdražih grickalica koje vam baš nitko neće dirati, ne morate se posebno sređivati i pripremati za druženje, a cijelu večer možete provesti u pidžami i zaspati usred filma ako to želite jer nemate pored sebe prijatelja koji će vas gnjaviti da pogledate cijeli film do kraja. Skinite neku od video chat aplikacija poput Skype-a, ZOOM-a ili Messengera. Dogovorite vrijeme za zajedničko gledanje željenog filma, opskrbite se kokicama ili naručite omiljeni “junk food” preko dostave jer imamo idealno rješenje za vas.

Upravo iz razloga da potaknu korisnike da poštuju pravila karantene i ostanu doma, jedan od najvećih teleoperatera A1 Hrvatska, kroz cijeli travanj omogućio je svim svojim korisnicima nesmetano uživanje u filmovima i serijama besplatnim korištenjem odabranog programa mjeseca- Cinestar Premiere TV 1 koji godišnje prikazuje nebrojeno mnogo premijernih filmova iz svjetske kino distribucije. Osim blockbustera, na CineStar TV Premiere 1 emitiraju se nezaboravna kultna ostvarenja, filmovi s vrhunskim glumačkim zvijezdama, kao i oni festivalski nagrađivani, ekskluzivne reportaže sa snimanja iz hollywoodskih studija, odlične serije i odabrani dokumentarci. Od novih naslova očekuju nas: komedija „Zavedi me ako možeš“ s Charlize Theron i Sethom Rogenom u glavnim ulogama, akcija Luca Bessona „Anna“ sa Sashaom Luss i Helen Mirren te triler „Crvena Joan“ s Judi Dench.

Najteži je zapravo onaj period radnog vremena dok se korisnici suočavaju sa brojnim poslovnim zadacima, a najmlađi ukućani veselo trčkaraju po stanu. Stručnjaci iz A1 Hrvatska pronašli su rješenje i omogućili korisnicima besplatno korištenje svih dječjih TV kanala, njih čak 14 koji ostaju dostupni i dalje za vrijeme trajanja perioda izolacije. Za više informacija posjetite službenu facebook stranicu A1 Hrvatska.

U pauzi od gledanja filmova, razgibajte se uz poznate hitove na MTV programima

U periodu kad se zbog izolacije ne možete posvetiti svojim tjelesnim aktivnostima u jednakoj mjeri kao i van nje, dovoljno je samo malo kreativnosti da svoj dnevni boravak pretvorite u idealno mjesto za bavljenje aktivnostima za pokretanje tijela i mišića. A1 Hrvatska svim korisnicima proširenog paketa kroz cijeli travanj donosi besplatno gledanje kanala MTV Hits International i MTV Dance International koji su inače dio Glazbenog paketa. Prvi donosi mix novih, trenutnih i budućih hitova te domaću top listu, a drugi je specijaliziran za dance glazbu. Upalite svoju omiljenu glazbu i pokrenite svoje tijelo uz popularne ritmove poznatih izvođača.

Recept za slasne “Nacho kokice”

A wooden bowl of salted popcorn at the old wooden table. Dark background. selective focus.
iStock

Sastojci:

10 žlica kukuruza kokičara

1 čajna žlica mljevene paprika

½ čajna žlica kumina

3 žlice parmezana

50 g maslaca

Upute:

Ispecite kokice u loncu i stavite ih u veću posudu. U zasebnu zdjelicu pomiješati papriku, kumin i parmezan. Rastopite maslac i polijte ga po kokicama, a potom posipajte mješavinu začina i miješajte rukama sve dok kokice ravnopravno ne upiju začine.

Dodatan savjet: U mješavinu začina možete dodati kajensku papriku ili chilli za dodatno začinjavanje atmosfere!

Sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija i A1

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:07