U SVOM STANU U SPLITU

JELENA ROZGA POTPUNO ISKRENO O ŽIVOTU U IZOLACIJI 'Ni koronavirus nije uspio pokoriti moj svakodnevni ritual'

 
Jelena Rozga
 Privatna arhiva

Jedino što je u mom životu ostalo isto otkako je svijet pokorio koronavirus jest moj jutarnji ritual.

Ja i sada svoju prvu jutarnju kavu ispijam u miru, sama sa sobom, kod kuće. No, sve drugo se promijenilo i sve mi fali. Fali mi što ne mogu otići prošetati po prepunoj splitskoj Rivi, sjesti s prijateljima na piće i baciti ćakulu.

Fali mi što se ne mogu družiti sa svojom obitelji, s prijateljima, što ih ne mogu obići, zagrliti. Jako mi fale koncerti, moja publika, rad u studiju... Sve mi fali - iskreno kaže Jelena Rozga.

Dobra linija zbog gena

Privatna arhiva
Jelena Rozga

Popularna pjevačica posljednje tjedne provodi u stanu u rodnom Splitu. - Uglavnom sam kod kuće, osim kad trebam otići do dućana. Ako nešto treba mojim roditeljima, odnesem im na brzinu, ali kako bih njih zaštitila, ne ulazim u njihov stana. S njima se čujem više puta dnevno, ali mi fali što ih ne mogu zagrliti i poljubiti.

Uz to, svakodnevno prošećem svog psića Ringa, a nakon svakog povratka u stan sve dobro dezinficiram - opisuje Jelena koja svoju smočnicu nije ispunila od vrha do dna.

- Budući da živim sama, nisam radila nikakve velike zalihe hrane. Jednom tjedno obavim spizu, i to je to - kaže pjevačica koju smo pitali kako se snalazi bez frizerskih usluga.

- S obzirom na to da sam prirodna plavuša, zasad sam O.K. što se bojanja kose tiče. Ali, poput većine žena, naravno da bih voljela otići na frizuru, urediti se - kaže Splićanka koja ni u ovim teškim danima ne može bez glazbe.

- Mislim da nikad nisam više po kući pjevala nego što to činim danas. Čim se probudim, prebacim na neki muzički kanal, uglavnom na VH1, a onda predvečer slušam domaću glazbu i pjevušim po kući. Uz pjesmu obavljam i kućanske poslove.

Dobitnik Oscara

Volim čistiti svoj dom, nikad te kućanske poslove nisam izbjegavala, pa i sada sve sama čistim, kao i obično. Prijatelji me oduvijek zafrkavaju da sam velika čistunica - otkriva pjevačica koja se ne brine da će u karanteni natući višak kilograma.

- Dobru liniju dugujem dobrim genima. Pazim da što zdravije jedem i uživam u šetnjama s mojim Ringom.

Uz njega nema straha od viška kilograma - smije se Jelena koja noći provodi gledajući televizijske serije i filmove.

- Oduševio me ovogodišnji dobitnik Oscara, film ‘Parazit’. Od serija sam nedavno gledala ‘The Morning Show’, ‘La Casa de Papel’ i ‘Elite’, a svako malo rado se vraćam i seriji ‘Seks i grad’ - kaže Jelena koju smo pitali i što će prvo napraviti kada se ukinu mjere što su stupile na snagu zbog virusa. - Prvo ću, naravno, izljubiti i izgrliti svoje roditelje, svoje drage prijatelje, a onda ću otići na pedikuru, manikuru, frizeru... pa u tonski studio i, ono što najviše volim, na koncert pjevati svojoj dragoj publici - kaže Jelena Rozga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:03