ŽIVOT U IZOLACIJI

ODGOĐENO PUTOVANJE Glumica Katarina Strahinić priznaje da je i ona pokleknula pred jednim artiklom: 'Zafrkaju me da ću ga poslije moći preprodavati'

 
 Privatna arhiva

Posljednjih tjedana život mi se, vjerujem kao i svima, prilično preokrenuo, no moram priznati da se nekako dobro snalazim i uopće mi nije dosadno nego, dapače, sad konačno imam vremena za sve stvari koje prije nisam stizala.

Meni kao da nije dovoljno sati u danu. Stalno sam u pokretu i svaki dan mi je maksimalno ispunjen. Pogodila su nas baš teška vremena i sad više no ikad pokušavam biti optimistična i zahvalna na svemu što imam. Kako je krenula ta epidemija prije nekoliko tjedana, umjetnicima su zapravo više-manje među prvima počeli otkazivati poslove, predstave i snimanja, tako da sam ja kod kuće već neko vrijeme. Idem samo do dućana uz maksimalnu zaštitu, naravno, odem i u šumu koja nam je isto, sva sreća, vrlo blizu - kaže Katarina Strahinić.

Popunila smočnicu

Privatna arhiva
Glumica provodi vrijeme kuhajući

Glumica koja se proslavila ulogama u serijama ‘Ko te šiša’, ‘Na terapiji’, ‘Počivali u miru’ priznaje da je dobro popunila svoju smočnicu.

- Išla sam u nešto veću nabavu jer stvarno nisam imala ništa kod kuće, a kako sam znala što nas očekuje, probala sam kupiti sve pametno da ne moram izlaziti baš svaki dan. Ali evo, zaliha se brzo troši (što će se fino vidjeti ljeti kad se skinem u badić), tako da ću uskoro morati ponovno - otkriva Katarina, dodajući da je toaletni papir artikl kojeg kod nje doma ima najviše.

Odgođeni planovi

- Zafrkaju me moji da ću ga poslije moći preprodavati - smije se glumica koja je proljeće planirala provesti na putu, ali je sve to palo u vodu.

- Imala sam u planu neka inozemna poslovna putovanja, ali kako je cijeli svijet stao, tako su i ti planovi malo odgođeni. Ali ne brinem se pretjerano, sve će se to nadoknaditi - ističe glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:38