Sigurno i brzo

On-line bankarstvom putem mobilne aplikacije i interneta (m-zaba i e-zaba) plaćajte režije, provjerite stanje računa, prebacite novac i još mnogo toga

 
 iStock

Koristite se različitim aplikacijama za dopisivanje, kuhanje, vježbanje ili igranje igrica? Zašto se ne biste koristili i aplikacijom za bankarstvo?

Svakodnevne radnje poput plaćanja režija, provjeravanja stanja računa, prebacivanja novca i ostalih Zabinih usluga obavite on-line bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba) i on-line bankarstvom putem interneta (e-zaba) unutar kojeg vam je dostupna i usluga e-poslovnice.

Ostanite kod kuće, zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih te pristupite Zabinim uslugama na jednostavan, siguran i brz način, bez odlaska u poslovnicu.

Promo

Provjerite stanje i promete po računu!

Trebate obaviti kupnju, a niste sigurni kakvo je stanje na vašem računu? Bilo gdje i bilo kad putem e-zabe i m-zabe imate uvid u stanja i promete kunskih i deviznih tekućih i žiroračuna, štednje, kredita, kartica i investicijskih fondova. Sva vaša imovina i obveze na jednom su mjestu.

Kontrolirajte svoju potrošnju!

Uz m-zabu jednostavno promijenite dnevne limite po karticama i provjerite kada na naplatu dolazi obročno plaćanje i tako kontrolirajte svoju potrošnju, štedite vrijeme i novac.

Plaćajte račune i režije!

Ne volite plaćanje računa? Inače nosite uplatnice u dućan, poštu ili banku? Ostanite kod kuće, a račune i režije plaćajte uz niže naknade na transakcije brzo, jednostavno i sigurno. Dovoljno je odabrati m-foto plati u aplikaciji m-zaba, zatim račun s kojeg želite platiti režije i skenirati barkôd ili odrezak uplatnice mobitelom. I to je to! Nema pretipkavanja, nema izlaska iz kuće i nema gubljenja vremena jer m-foto plati sve radi za vas. A uz to, Potvrdu o plaćanju možete zatražiti na kućnu ili e-adresu, također pomoću aplikacije m-zaba.

Šaljite i primajte novac!

Svakodnevno razmjenjujete poruke i fotografije s prijateljima? Sada jednako jednostavno možete razmjenjivati i novac – i to bez naknade za slanje. Ne trebate više ići na bankomat da biste nekome vratili novac. Pošaljite ga kontaktu iz imenika ili na bilo koji broj mobitela uz IziPay, funkcionalnost mobilne aplikacije m-zaba. Opcijom IziPay možete slati novac klijentima svih banaka u Hrvatskoj, na bilo koji hrvatski broj mobitela.

Promo

Ako još niste, postanite korisnik mobilne aplikacije m-zaba koja vam je prva tri mjeseca potpuno besplatna!

Pročitajte detaljnije informacije o tome koje sve usluge možete obavljati putem on-line bankarstva te kako ih aktivirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:13