Karantin Show

'SVIRAT ĆEMO ZA TEBE DOK PANDEMIJA NE BUDE GOTOVA, OSTANI DOMA I NE BUDI GLUP!' Online svirku Dubioze Kolektiv pratite na Jutarnji.hr

 
 Youtube Dubioza Kolektiv

Iako smo do daljnjeg svi unutar svoja četiri zida, to ne znači da svaka zabava mora prestati. Upravo suprotno, sada nam je potrebnija nego ikad prije.

Znaju to i članovi Dubioza Kolektiva koji su u vlastitoj samoizolaciji pronašli način kako da i dalje rade ono u čemu su najbolji - sviraju. Tako je nastao Dubioza Kolektiv Karantin Show koji kreće danas u 20.30 sati i održavat će se svaki ponedjeljak u isto to vrijeme.

- S obzirom da članovi benda žive u tri različite države, pet različitih gradova i na sedam raziličitih lokacija tražili smo rješenje kako da u novonastaloj situaciji ipak sviramo koncerte. Ideja je da svaki od članova benda svira iz svoje kuće, a publika će sve moći pratiti uživo na našem YouTube kanalu, Facebooku i ostalim društvenim mrežama - pojašnjavaju iz popularnog benda.

Svakog ponedjeljka će odsvirati po jedan set u trajanju od 20 minuta, a možete ih poslušati i na Jutarnji.hr.

- Ako već ne možemo doći u vaš grad, doći ćemo na vaša računala, tablete i mobitele. Odvrnite zvučnike do kraja, plešite, kačite i pjevajte s nama. A ako se susjedi budu bunili pošaljite im link i pozovite ih da se pridruže! - poručuju iz Dubioze Kolektiva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:41