NAGRADNI NATJEČAJ

Odabrani dobitnici nagradnog natječaja Garmin i Tatonka

 

GARMIN, Vivofit 3 activity tracker je idealan sat za sve koji žele bilježiti svoje fizičke aktivnosti, a ujedno je otporan na zahtjevne vanjske uvjete. Uz osnovnu funkciju vremena i datuma, ima bateriju koja traje i do godine dana, broji korake, potrošene kalorije, udaljenost i naravno osvjetljen zaslon.

Akustični alarm se može postaviti da podsjeća na zadane dnevne ciljeve, odnosno on zvoni u duljem statusu neaktivnosti. Vodootporan je do dubine od 50 metara, a svi podaci s njega se sinkroniziraju na Garmin Connect mobilnu aplikaciju.

TATONKA, Austria Flying Fox dnevni ruksak idealno se prilagođava svačijim leđima i kod brzih pokreta poput skijanja ostaje fiksirana pomoču kopči. Brojni pretinci osiguravaju pohranu velikog broja stvari, a reflektirajuća traka na ruksaku omogućava vidljivost čak i po noći.

DOBITNICI TATONKA Austria Flying Fox RUKSAKA SU:

Željan Arnerić

Ivana Bukša

Kristina Mijat

Biserka Saćer

DOBITNICI GARMIN Vivofit 3 activity tracker SATA SU:

Ante Demo

Zrinka Mikić

Niko Pavlina

Milivoj Hršak

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudjeluj u nagradnom natječaju koji traje od 22. listopada do 1. studenog u polnoć. Odgovori točno na pet pitanja o Austriji te jedno kreativno pitanje i osvoji vrijedne GARMIN i Tatonka nagrade. Svi odgovori na pitanja nalaze se u člancima našeg zimskog specijala.

Objavu dobitnika obvjavit ćemo 2. studenog u ovome članku.

Sve o idealnom zimovanju u sezoni 2018/19. pročitaj u našem Zimskom specijalu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:45