NAGRAĐUJEMO VAS

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite nagrade iz filma Mamma Mia 2

Stigao nam je nastavak filma Mamma Mia, jednog od najpopularnijih filmskih mjuzikla svih vremena. Ovog ljeta, pripremite se pjevati, plesati, smijati i voljeti – sve ispočetka – u čarobnoj filmskoj priči od koje prolaze trnci

Priča vodi publiku naprijed-nazad u vrijeme, preplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti. S obzirom na takav scenarijski koncept, film je istoimeno i prethodnik i sljedbenik obožavanog originala, a prema svemu sudeći ima potencijal dostići, ako ne i nadići uspjeh prvog dijela.

Uključite se u natječaj i osvojite poklone iz filma Mamma Mia 2

Uključite se u naš nagradni natječaj i osvojite jedan od tri različita Mamma Mia poklon paketa. paketi sadrže:

  1. dvije majice, ceker, torbu za plažu, jedan set bedževa
  2. dvije majice, ceker, ručnik za plažu, jedan set bedževa
  3. dvije majice, dva seta bedževa

Sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje te popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka. Uključiti se možete do srijede, 1. kolovoza u 10.59 sati, a tijekom dana u ovom članku potražite imena dobitnika. Nagrađujemo tri najkreativnija odgovora. Sretno!

______________________________________________________________

Dobitnici su Katarina Polak, Martin Mihalinec i Tamara Topalović.

______________________________________________________________

Mamma Mia: Here we go again! – u kinima od 26. srpnja 2018.

Nastavak po prvi put prikazuje mladu Donnu Sheridan i njezine prosce u vremenu ključnom za formiranje njezina života kakav je sada i u koji nas je uveo prvi dio Mamma Mia! prije točno deset godina (Da, već deset godina!).

Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća i povjerava se majci, a Donna (Meryl Streep) je tješi pričom o vlastitoj trudnoći i emocionalnim previranjima s kojima se tada suočavala. Mladu Donnu utjelovljuje mlada nada svjetske filmske scene, britanska glumica Lily James, koja je u samo deset godina karijere već ostavila značajan trag u svijetu filma, svojim ulogama na malim i velikim ekranima; u serijama Downton Abbey te War & Peace i filmovima Cinderella, The Exception i u nedavnom kino hitu Baby Driver. U svojim prisjećanjima, Donna spominje i svoju majku koju tumači ni manje ni više no mega popularna američka pjevačica i glumica Cher, također poznata kao božica pop-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:32